Ambalaj atıklarının kaynağında toplanması, taşınması, ayrışması işi kiraya verilecektir

RESMİ İLAN 21.05.2021 - 10:51, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Ambalaj atıklarının kaynağında toplanması, taşınması, ayrışması işi kiraya verilecektir

İLAN ISPARTA BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN 1. Aşağıda dökümü yazılı olan; Isparta Belediyesi  mücavir alanı içerisinde ambalaj atıklarının kaynağında ayrı olarak toplanmasını, taşınmasını, ayrıştırılmasını, geçici depolanmasını ve ambalaj atıklarının ekonomiye kazandırılması ve geri kazanım yolu ile katı atık düzenli depolama tesisinde bertaraf edilecek miktarın azaltılması için kaynağında ayrıştırma, işletme ve imtiyaz hakkı ile kaynağında ayrıştırma ve toplama hakkının verilmesine  İşi; 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine Göre Açık Artırma Usulü ile 01/06/2021 Salı günü saat 14:30 da ihaleye çıkarılacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır: BURAYA TIKLAYINIZ  

İLAN

ISPARTA BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

1. Aşağıda dökümü yazılı olan; Isparta Belediyesi  mücavir alanı içerisinde ambalaj atıklarının kaynağında ayrı olarak toplanmasını, taşınmasını, ayrıştırılmasını, geçici depolanmasını ve ambalaj atıklarının ekonomiye kazandırılması ve geri kazanım yolu ile katı atık düzenli depolama tesisinde bertaraf edilecek miktarın azaltılması için kaynağında ayrıştırma, işletme ve imtiyaz hakkı ile kaynağında ayrıştırma ve toplama hakkının verilmesine  İşi; 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine Göre Açık Artırma Usulü ile 01/06/2021 Salı günü saat 14:30 da ihaleye çıkarılacaktır.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

BURAYA TIKLAYINIZ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.