AYDIN KUZU TAKIMDAN AYRILDI

SPOR 20.12.2017 - 16:01, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

AYDIN KUZU TAKIMDAN AYRILDI

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta yer alan temsilcimiz Isparta Davrazspor şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi Serik Belediyespor’a ilk yarının son maçında kendi evinde mağlup olmasıyla yaprak dökümü başladı. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ve takıma seviye atlatması beklenen Aydın Kuzu takımdan ayrılma kararı aldığı öğrenildi. Isparta’ya alışamadığı ve taraftarlarla bazı problemler yaşadığı iddiası ile takımla yollarını ayırdı. Bilindiği üzere Silifke maçında kırmızı kart görerek sahayı terk eden Aydın Kuzu taraftardan tepki almıştı. Kararını teknik heyet ve yönetimede ileten Kuzu’nun sezon başında aldığı peşinatı getirmesi durumunda takımdan ayrılmasına müsaade edileceği öğrenildi.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta yer alan temsilcimiz Isparta Davrazspor şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi Serik Belediyespor’a ilk yarının son maçında kendi evinde mağlup olmasıyla yaprak dökümü başladı.

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ve takıma seviye atlatması beklenen Aydın Kuzu takımdan ayrılma kararı aldığı öğrenildi. Isparta’ya alışamadığı ve taraftarlarla bazı problemler yaşadığı iddiası ile takımla yollarını ayırdı. Bilindiği üzere Silifke maçında kırmızı kart görerek sahayı terk eden Aydın Kuzu taraftardan tepki almıştı.

Kararını teknik heyet ve yönetimede ileten Kuzu’nun sezon başında aldığı peşinatı getirmesi durumunda takımdan ayrılmasına müsaade edileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.