BAKA Yönetim Kurulu Burdur’da toplandı

GÜNDEM 26.08.2016 - 10:16, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

BAKA Yönetim Kurulu Burdur’da toplandı

BAKA Yönetim Kurulu Burdur’da toplandı Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu’nun Dönem Başkanı Antalya Valisi Münir Karaloğlu başkanlığındaki Ağustos ayı olağan toplantısı Burdur Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Isparta İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, Burdur İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve BAKA Genel Sekreter Vekili Burcu Öncü ile uzmanlar katıldı.  Toplantı öncesinde Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Burdur Valisi Şerif Yılmaz’ı makamında ziyaret edip ‘Hayırlı olsun’ dilekleriyle Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı. BAKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Antalya Valisi Münir Karaloğlu, toplantının açılışında açıklama yaptı. 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminin ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi tüm kurumlarda arınma hareketi başladığını belirten Vali Karaloğlu, “Bizim ajansımızın da bu arınma sürecinden mutlaka geçmesi gerekiyordu. Şuana kadar 10 arkadaşımızla yollarımızı ayırdık. Ama çalışmalarımız devam ediyor. Bugün birkaç arkadaşın durumunu tekrar yönetimde değerlendireceğiz. Belki birkaç arkadaşla daha yolumuzu ayıracağız. Ama bu araştırmalarımız, arkadaşlarla ilgili çalışmalarımız devam edecek. Ne zamana kadar tam arınma sağlanıncaya kadar. Artık Türkiye’de hiçbir şey 15 Temmuz’dan sonra eskisi gibi olmayacaktır. Ajansta da olmayacak. Ajansımızda mutlaka bu arınma sürecini tamamlayacağız. Daha önce yapılan işlere dönüp yeniden bakacağız. Nerede hatalarımız olmuş, nerede bu terörist örgütün etkileri olmuş yeniden bakacağız. Bundan sonra daha temiz bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. Antalya, Burdur ve Isparta illerimizi kapsayan Kalkınma Ajansımız, hem bölgesel kalkınmayı tetiklesin, bölgesel istihdamı artırsın, bölgemizde yeni yeni müteşebbisler ortaya çıkarsın diye çalışmalarımız devam edecek. Bugün gündemlerimizi yönetim kurulu üyelerimizle tartışacağız” dedi. BAKA Yönetim Kurulu’nun Ağustos ayı olağan toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesi ile tamamlandı.      

BAKA Yönetim Kurulu Burdur’da toplandı

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu’nun Dönem Başkanı Antalya Valisi Münir Karaloğlu başkanlığındaki Ağustos ayı olağan toplantısı Burdur Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Isparta İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, Burdur İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve BAKA Genel Sekreter Vekili Burcu Öncü ile uzmanlar katıldı.

 Toplantı öncesinde Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Burdur Valisi Şerif Yılmaz’ı makamında ziyaret edip ‘Hayırlı olsun’ dilekleriyle Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı. BAKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Antalya Valisi Münir Karaloğlu, toplantının açılışında açıklama yaptı. 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminin ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi tüm kurumlarda arınma hareketi başladığını belirten Vali Karaloğlu, “Bizim ajansımızın da bu arınma sürecinden mutlaka geçmesi gerekiyordu. Şuana kadar 10 arkadaşımızla yollarımızı ayırdık. Ama çalışmalarımız devam ediyor. Bugün birkaç arkadaşın durumunu tekrar yönetimde değerlendireceğiz. Belki birkaç arkadaşla daha yolumuzu ayıracağız. Ama bu araştırmalarımız, arkadaşlarla ilgili çalışmalarımız devam edecek. Ne zamana kadar tam arınma sağlanıncaya kadar. Artık Türkiye’de hiçbir şey 15 Temmuz’dan sonra eskisi gibi olmayacaktır. Ajansta da olmayacak. Ajansımızda mutlaka bu arınma sürecini tamamlayacağız. Daha önce yapılan işlere dönüp yeniden bakacağız. Nerede hatalarımız olmuş, nerede bu terörist örgütün etkileri olmuş yeniden bakacağız. Bundan sonra daha temiz bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. Antalya, Burdur ve Isparta illerimizi kapsayan Kalkınma Ajansımız, hem bölgesel kalkınmayı tetiklesin, bölgesel istihdamı artırsın, bölgemizde yeni yeni müteşebbisler ortaya çıkarsın diye çalışmalarımız devam edecek. Bugün gündemlerimizi yönetim kurulu üyelerimizle tartışacağız” dedi.

BAKA Yönetim Kurulu’nun Ağustos ayı olağan toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesi ile tamamlandı.


 


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.