Başı taşla ezilen, kızın cenazesi toprağa verildi

ÖZEL HABER 18.08.2016 - 10:04, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Başı taşla ezilen, kızın cenazesi toprağa verildi

Başı taşla ezilen, kızın cenazesi toprağa verildi Antalya'da boğazı kesilip başı taşla ezilerek ormanlık alana atılan 22 yaşındaki Gülizar Turan'ın cenazesi toprağa verildi. Anne Menekşe Turan, cenazede, "Ceylan gözlüm nasıl kıydılar sana" diye feryat etti. Kepez İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde dün ormanlık alanda piknik yapanlar tarafından, genç bir kıza ait ceset bulundu. Polis yaptığı incelemede başı taşla ezilen, boğazı kesilerek öldürülen cesedin dün hakkında kayıp başvurusu yapılan Gülizar Turan’a ait olduğunu belirledi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu kaydedilen Gülizar Turan’ın cenazesi, toprağa verilmek üzere ailesi tarafından alındı. Kurşunlu Kent Mezarlığı’na getirilen Turan’ın cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.  ‘UYUŞTURUCU BAĞIMLISIYDI’ Anne Menekşe Turan, cenaze töreninde ayakta durmakta zorlandı. Kadınların arka tarafta saf tuttuğu cenaze namazında konuşan Menekşe Turan, “Ben kızımla en son dün saat 13.30’da görüştüm. Bugün öğleye kadar da aradım. Haberi geldi. Çocuğuma kim kıydıysa çıksın ortaya. Kayıp başvurusu da vermiştik. Kızımı Zeytinköy’de (Yeşildere Mahallesi) uyuşturucu bağımlısı yaptıkları için ilk oraya gittik. Zeytinköy’ü alt üst ettik. Bulamadık. Kızım oraya içmeye gidiyordu. Çocuğumu oradan kurtaramadım. Kendisi bırakacaktı ama onlar kızımı bırakmadılar” dedi.  ‘CEYLAN GÖZLÜM NASIL KIYDILAR’ 10 yaşındaki çocukların dahi uyuşturucu kullandığını belirten Menekşe Turan, “Kızımın arkadaşları, televizyonda bir kızın öldürüldüğü ve kızıma benzediğini söyledi. Elimizle aldık çocuğumuzun cenazesini. Ben bir tokat vurmaya kıyamazken, aldılar kızımı elimden. Ceylan gözlüm nasıl kıydılar sana. Ben Zeytinköy’e diyetimi verdim” diye gözyaşı döktü. Amca Necati Turan ise acı haberi memleketi Isparta’da aldığını söyleyerek, “Yeğenimle 15 gün önce telefonla konuşmuştuk. Sadece piknik yerinde kafasını keserek öldürdüklerini biliyorum” diye konuştu. Erkek kardeşi Mehmet Turan ve amcası Necati Turan’ın omuzladığı genç kızın cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze toprağa verilirken anne Menekşe Turan, kızı Yasemin’e sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Başı taşla ezilen, kızın cenazesi toprağa verildi

Antalya'da boğazı kesilip başı taşla ezilerek ormanlık alana atılan 22 yaşındaki Gülizar Turan'ın cenazesi toprağa verildi. Anne Menekşe Turan, cenazede, "Ceylan gözlüm nasıl kıydılar sana" diye feryat etti.

Kepez İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde dün ormanlık alanda piknik yapanlar tarafından, genç bir kıza ait ceset bulundu. Polis yaptığı incelemede başı taşla ezilen, boğazı kesilerek öldürülen cesedin dün hakkında kayıp başvurusu yapılan Gülizar Turan’a ait olduğunu belirledi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu kaydedilen Gülizar Turan’ın cenazesi, toprağa verilmek üzere ailesi tarafından alındı. Kurşunlu Kent Mezarlığı’na getirilen Turan’ın cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

 ‘UYUŞTURUCU BAĞIMLISIYDI’

Anne Menekşe Turan, cenaze töreninde ayakta durmakta zorlandı. Kadınların arka tarafta saf tuttuğu cenaze namazında konuşan Menekşe Turan, “Ben kızımla en son dün saat 13.30’da görüştüm. Bugün öğleye kadar da aradım. Haberi geldi. Çocuğuma kim kıydıysa çıksın ortaya. Kayıp başvurusu da vermiştik. Kızımı Zeytinköy’de (Yeşildere Mahallesi) uyuşturucu bağımlısı yaptıkları için ilk oraya gittik. Zeytinköy’ü alt üst ettik. Bulamadık. Kızım oraya içmeye gidiyordu. Çocuğumu oradan kurtaramadım. Kendisi bırakacaktı ama onlar kızımı bırakmadılar” dedi.

 ‘CEYLAN GÖZLÜM NASIL KIYDILAR’

10 yaşındaki çocukların dahi uyuşturucu kullandığını belirten Menekşe Turan, “Kızımın arkadaşları, televizyonda bir kızın öldürüldüğü ve kızıma benzediğini söyledi. Elimizle aldık çocuğumuzun cenazesini. Ben bir tokat vurmaya kıyamazken, aldılar kızımı elimden. Ceylan gözlüm nasıl kıydılar sana. Ben Zeytinköy’e diyetimi verdim” diye gözyaşı döktü.

Amca Necati Turan ise acı haberi memleketi Isparta’da aldığını söyleyerek, “Yeğenimle 15 gün önce telefonla konuşmuştuk. Sadece piknik yerinde kafasını keserek öldürdüklerini biliyorum” diye konuştu. Erkek kardeşi Mehmet Turan ve amcası Necati Turan’ın omuzladığı genç kızın cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze toprağa verilirken anne Menekşe Turan, kızı Yasemin’e sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.