Başkan Şengöl, geleceğin yıldızları ile bir araya geldi

SPOR 19.08.2016 - 12:38, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Başkan Şengöl, geleceğin yıldızları ile bir araya geldi

Başkan Şengöl, geleceğin yıldızları ile bir araya geldi Eğirdir Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile ilçede yaz futbol kursu açılmıştı. Belediye Başkanı Ömer Şengöl, futbol kurusunu ziyaret ederek, geleceğin yıldızları ile bir araya geldi. 100'ü aşkın sporcunun katıldığı yaz futbol okulu sonunda yetenekli çocuklar Eğirdirspor çatısı altında Türk futboluna hizmet vermeye başlayacaklar. Eğirdirspor Sportif Direktörü Hasan Er, 20 kadar genç yeteneğin seçilerek Eğirdirspor himayesine alınacağını belirterek, " Eğirdir Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’ün destekleri ile geleceğin Eğirdirspor'unu oluşturuyoruz. Belediye Başkanımıza spora verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Buradan yetişecek çocuklarımızın ülkemiz futbolunda güzel yerlere geleceğine inanıyorum" dedi. Eğirdirspor Altyapı Sorumlusu Ali Aslanlı da futbolun her yaş gurubunda Eğirdirspor'un yer alarak geleceğe dönük çalışmaların devam ettiğini söyledi. Altyapı Sorumlusu Ali Aslanlı, "Isparta'da futbol alt liglerinde takımlarımızı oluşturduk. Bir futbol takımı için alt yapı her şeyin üstündedir. Alt yapı olmazsa olmazdır. Belediye Başkanımızın destekleri ile tüm alt liglerde takımlarımızı oluşturduk ve müsabakalara çıkıyoruz. Çocuklarımız lisanslı olarak maça çıkınca heyecanları gözlerinden okunuyor. Eğirdir'den Türk futboluna güzel yetenekler çıkarmak için çaba sarfediyoruz. Yaz futbol okulu da bu yetenekleri keşfetmemiz için önemli bir proje. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi. Yaz futbol okulunu ve Eğirdirspor alt yapısındaki çocukların çalışmalarını ziyaret eden Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Gençlere her zaman destek olmaya hazırız. Eğirdir’de gençlerin spor yapması adına tüm faaliyetlere destek vermeye devam edeceğiz. İnşallah Türk futboluna Eğirdir'den yeni yıldızlar yetiştireceğiz. Yeni Hüseyin Kartallar, Yusuf Erdoğanlar, Hasan Er gibi karakterli futbolcular yetiştiririz. ÇAlışmalar güzel gidiyor, sahalarımız güzel, malzeme eksiğimiz yok. Antrenör ve eğiticiler kaliteli. Geriye sadece çocuklarım azimli çalışması kalıyor. Umarım futbol kursu sonunda güzel işler çıkacaktır” dedi. Yaz futbol okuluna katılan öğrencilerle tek tek sohbet Başkan Şengöl, gençlerin çalışmalarını izledi ve toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Halk Eğitim Merkezi yetkilileri de toplu fotoğraf çekiminde yer alarak Başkan Şengöl'e desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.  

Başkan Şengöl, geleceğin yıldızları ile bir araya geldi

Eğirdir Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile ilçede yaz futbol kursu açılmıştı. Belediye Başkanı Ömer Şengöl, futbol kurusunu ziyaret ederek, geleceğin yıldızları ile bir araya geldi.

100'ü aşkın sporcunun katıldığı yaz futbol okulu sonunda yetenekli çocuklar Eğirdirspor çatısı altında Türk futboluna hizmet vermeye başlayacaklar.

Eğirdirspor Sportif Direktörü Hasan Er, 20 kadar genç yeteneğin seçilerek Eğirdirspor himayesine alınacağını belirterek, " Eğirdir Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’ün destekleri ile geleceğin Eğirdirspor'unu oluşturuyoruz. Belediye Başkanımıza spora verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Buradan yetişecek çocuklarımızın ülkemiz futbolunda güzel yerlere geleceğine inanıyorum" dedi.

Eğirdirspor Altyapı Sorumlusu Ali Aslanlı da futbolun her yaş gurubunda Eğirdirspor'un yer alarak geleceğe dönük çalışmaların devam ettiğini söyledi. Altyapı Sorumlusu Ali Aslanlı, "Isparta'da futbol alt liglerinde takımlarımızı oluşturduk. Bir futbol takımı için alt yapı her şeyin üstündedir. Alt yapı olmazsa olmazdır. Belediye Başkanımızın destekleri ile tüm alt liglerde takımlarımızı oluşturduk ve müsabakalara çıkıyoruz. Çocuklarımız lisanslı olarak maça çıkınca heyecanları gözlerinden okunuyor. Eğirdir'den Türk futboluna güzel yetenekler çıkarmak için çaba sarfediyoruz. Yaz futbol okulu da bu yetenekleri keşfetmemiz için önemli bir proje. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Yaz futbol okulunu ve Eğirdirspor alt yapısındaki çocukların çalışmalarını ziyaret eden Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Gençlere her zaman destek olmaya hazırız. Eğirdir’de gençlerin spor yapması adına tüm faaliyetlere destek vermeye devam edeceğiz. İnşallah Türk futboluna Eğirdir'den yeni yıldızlar yetiştireceğiz. Yeni Hüseyin Kartallar, Yusuf Erdoğanlar, Hasan Er gibi karakterli futbolcular yetiştiririz. ÇAlışmalar güzel gidiyor, sahalarımız güzel, malzeme eksiğimiz yok. Antrenör ve eğiticiler kaliteli. Geriye sadece çocuklarım azimli çalışması kalıyor. Umarım futbol kursu sonunda güzel işler çıkacaktır” dedi. Yaz futbol okuluna katılan öğrencilerle tek tek sohbet Başkan Şengöl, gençlerin çalışmalarını izledi ve toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Halk Eğitim Merkezi yetkilileri de toplu fotoğraf çekiminde yer alarak Başkan Şengöl'e desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.