BAŞLADIĞIMIZ İŞİ YARIM BIRAKMAYIZ

SPOR 19.01.2018 - 13:41, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

BAŞLADIĞIMIZ İŞİ YARIM BIRAKMAYIZ

Geçtiğimiz Çarşamba günü Öz Hacıbekir pide ve Izgara salonunda toplanan temsilcimiz Davrazspor Ereğli maçı öncesi moral depoladı. Başkan Mustafa Özaydın, Genel Sekreter Barış Gümüş, yönetim kurulu , teknik heyet ve futbolcuların katıldığı organizasyonda Başkan Mustafa Özaydın Taraftar Dergisine gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. İlk yarının son maçında Serik Belediyespor’a sahamızda mağlup olarak puan farkının 11 çıkmasıyla yönetimden istifa edileceği konuşulan Özaydın konuyla ilgili açıklamada bulundu. Katiyen böyle bir durumun olmadığı belirten Özaydın sözlerine şöyle devam etti; Allah biliyor ki aklımdan böyle bir düşünce asla geçmedi bizim yarım bıraktığımız bir iş olmamıştır bundan sonrada olmayacaktır. Bizim takımımızın durumu kötü değil sadece Serik Belediyespor’un şansı çoktu, bir adama 3 kere üst üste piyango çıkar mı? Çıkıyormuş demek ki. Onun dışında bizim takımımızın durumu iyi bende asla ümidime yitirmedim takımımıza güveniyorum onlar takılacaktır biz takılmayacağız ilk haftada gördük ki serik mağlup oldu önümüzdede zor maçları var bir takımın şansı hep yaver gitmez şampiyonluk iddiamız devam ediyor. Biz ilk günkü heyecanımızla devam ediyoruz böylede devam edeceğiz. Arkadaşlarımız çok iyi çalışıyorlar meseleyi artık namus meselesi yaptılar hepside tek yürek, canı gönülden bu işe inanmış durumdalar Allah’ın izniyle ipi göğüsleyen biz olacağız ISPARTANIN GEREKENİ YAPMASI GEREKİYOR Sezon başında verilen tahütlerin yerine getirilmediğini dile getiren Özaydın; Tabi ısparta’nın maddi anlamda destek sağlaması gerekiyor sadece sonucu paylaşmanın peşindeler hiç destek alamadık destek olmalarını bekliyoruz sattığımız kombine paralarının  %90’nı toplamış değiliz. Taraftar ürünlerimize hiç talep olmadı store mağazamızı kapattık yaklaşık 100 bin Tl’lik ürün alınmıştı geri kalan hepsini kulübün deposuna kaldırdık ne zaman bir daha talep oldu o zaman tekrardan çıkartacağız. İnsanlar sonucun peşinden gideceklerine önce emek vermeleri lazım sahip çıkarlarsa çıkarlar çıkmazlarsada biz kendi imkanlarımızla bu takımı ayakta tutmasını biliriz kimsenin 1 kuruşu bizde kalmaz ödemelerini yaparız. Şuanda Isparta kamuoyu bilsin ki Davarzspor güvenli ellerde tamgaz devam ediyoruz takım ve yönetim olarak 21 kişilik yönetimdende sadece 10 kişisinden bahsediyorum tek yürek olmuş durumdayız . GEREKEN TRANSFERLER YAPILACAK Ayrılan 3 oyuncumuz oldu burada mutlu değillerdi istediğimiz verimide alamadık bu futbolda olan bir şey ama kardeşçe dostça ayrıldık yerlerine gereken transferleri yapıyoruz. Hocamızın raporu doğrultusunda istediği takımı kuruyoruz. 

Geçtiğimiz Çarşamba günü Öz Hacıbekir pide ve Izgara salonunda toplanan temsilcimiz Davrazspor Ereğli maçı öncesi moral depoladı. Başkan Mustafa Özaydın, Genel Sekreter Barış Gümüş, yönetim kurulu , teknik heyet ve futbolcuların katıldığı organizasyonda Başkan Mustafa Özaydın Taraftar Dergisine gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

İlk yarının son maçında Serik Belediyespor’a sahamızda mağlup olarak puan farkının 11 çıkmasıyla yönetimden istifa edileceği konuşulan Özaydın konuyla ilgili açıklamada bulundu. Katiyen böyle bir durumun olmadığı belirten Özaydın sözlerine şöyle devam etti; Allah biliyor ki aklımdan böyle bir düşünce asla geçmedi bizim yarım bıraktığımız bir iş olmamıştır bundan sonrada olmayacaktır. Bizim takımımızın durumu kötü değil sadece Serik Belediyespor’un şansı çoktu, bir adama 3 kere üst üste piyango çıkar mı? Çıkıyormuş demek ki. Onun dışında bizim takımımızın durumu iyi bende asla ümidime yitirmedim takımımıza güveniyorum onlar takılacaktır biz takılmayacağız ilk haftada gördük ki serik mağlup oldu önümüzdede zor maçları var bir takımın şansı hep yaver gitmez şampiyonluk iddiamız devam ediyor. Biz ilk günkü heyecanımızla devam ediyoruz böylede devam edeceğiz. Arkadaşlarımız çok iyi çalışıyorlar meseleyi artık namus meselesi yaptılar hepside tek yürek, canı gönülden bu işe inanmış durumdalar Allah’ın izniyle ipi göğüsleyen biz olacağız

ISPARTANIN GEREKENİ YAPMASI GEREKİYOR

Sezon başında verilen tahütlerin yerine getirilmediğini dile getiren Özaydın; Tabi ısparta’nın maddi anlamda destek sağlaması gerekiyor sadece sonucu paylaşmanın peşindeler hiç destek alamadık destek olmalarını bekliyoruz sattığımız kombine paralarının  %90’nı toplamış değiliz. Taraftar ürünlerimize hiç talep olmadı store mağazamızı kapattık yaklaşık 100 bin Tl’lik ürün alınmıştı geri kalan hepsini kulübün deposuna kaldırdık ne zaman bir daha talep oldu o zaman tekrardan çıkartacağız. İnsanlar sonucun peşinden gideceklerine önce emek vermeleri lazım sahip çıkarlarsa çıkarlar çıkmazlarsada biz kendi imkanlarımızla bu takımı ayakta tutmasını biliriz kimsenin 1 kuruşu bizde kalmaz ödemelerini yaparız. Şuanda Isparta kamuoyu bilsin ki Davarzspor güvenli ellerde tamgaz devam ediyoruz takım ve yönetim olarak 21 kişilik yönetimdende sadece 10 kişisinden bahsediyorum tek yürek olmuş durumdayız .

GEREKEN TRANSFERLER YAPILACAK

Ayrılan 3 oyuncumuz oldu burada mutlu değillerdi istediğimiz verimide alamadık bu futbolda olan bir şey ama kardeşçe dostça ayrıldık yerlerine gereken transferleri yapıyoruz. Hocamızın raporu doğrultusunda istediği takımı kuruyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.