Bilgiç aday mı olacak?

SİYASET 13.07.2016 - 15:06, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Bilgiç aday mı olacak?

Bilgiç, Belediye Başkanlığı'na mı aday olacak?     AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparte Belediye Başkanlığı'na aday olacağına ilişkin spekülasyonlara şu cevabı verdi: "Bunu söyleyen arkadaşlar var. Zaman zaman ben de duyuyorum. Kendi teşkilatımızdaki arkadaşların da söylediğini, diye getirdiğini duyuyorum. Kimse şunu bilmiyor. Hesapla siyaset olmaz. Bu iş nasip ve kısmet işidir. Kimse 'ben şu olacağım ya da olmayacağım' diyemez. Benim asla ve asla ileriye dönük hesapla yapmış olduğum iş yoktur. Beni bilen herkes bilir. Benim bütün derdim Isparta'ya hizmet edebilmek. Milletvekilisiniz elinizde imkanlarınız var, komisyon başkanısınız bunların nimetlerinin en üst seviyede Isparta'ya taşınması noktasında elimizden geleni yapmamız lazım. Hizmeti götürebilmeniz için de toplumun bütün kesimleri ile uyumlu şekilde çalışmalısınız. Migros Kavşağı'nda belediye diretiyor olsa, 4-5 yıl bu işi uzatırsa yapamazsınız. İlişkide bütünlük kuramadığımız süreçte hastanede sorun yaşadık. Eğer o günlerde bu ilişkiler kurulmuş olsaydı hastane 2 yıl önce biterdi. "

Bilgiç, Belediye Başkanlığı'na mı aday olacak? 
 

 AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparte Belediye Başkanlığı'na aday olacağına ilişkin spekülasyonlara şu cevabı verdi:

"Bunu söyleyen arkadaşlar var. Zaman zaman ben de duyuyorum. Kendi teşkilatımızdaki arkadaşların da söylediğini, diye getirdiğini duyuyorum. Kimse şunu bilmiyor. Hesapla siyaset olmaz. Bu iş nasip ve kısmet işidir. Kimse 'ben şu olacağım ya da olmayacağım' diyemez. Benim asla ve asla ileriye dönük hesapla yapmış olduğum iş yoktur. Beni bilen herkes bilir. Benim bütün derdim Isparta'ya hizmet edebilmek. Milletvekilisiniz elinizde imkanlarınız var, komisyon başkanısınız bunların nimetlerinin en üst seviyede Isparta'ya taşınması noktasında elimizden geleni yapmamız lazım. Hizmeti götürebilmeniz için de toplumun bütün kesimleri ile uyumlu şekilde çalışmalısınız. Migros Kavşağı'nda belediye diretiyor olsa, 4-5 yıl bu işi uzatırsa yapamazsınız. İlişkide bütünlük kuramadığımız süreçte hastanede sorun yaşadık. Eğer o günlerde bu ilişkiler kurulmuş olsaydı hastane 2 yıl önce biterdi. "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.