Bucak Belediyesi Oğuzhanspor- Serik Belediyesi maçında şike iddiaları

SPOR 03.04.2017 - 10:21, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor- Serik Belediyesi maçında şike iddiaları

Isparta Davrazspor geçtğimiz pazar günü deplasmanda Sarayönü Spor ile karşı karşıya geldi. 1-1 sona eren maçta Isparta Davrazspor 1 puanla ayrılırken, en yakın rakibi Bucak Belediye Oğuzhanspor ise 1-0 geriye düştüğü maçta 88 ve90+5'te bulduğu gollerle galip geldi. Puan durumunda Bucak Belediyespor 53 puanla liderliğe tekrar geçerken, Isparta Davrazspor 52 puanda kaldı. Bu sonuçların ardından şampiyon gelecek hafta belli olacak. Isparta Davrazspor gelecek hafta kendi saha ve seyircisi önünde Konyaaltı Belediyespor'u konuk edecek. Bucak Belediye Oğuzhanspor ise Akşehir Spor deplasmanına gidecek. Öte yandan bir Oğuzahanspor taraftarı sosyal medyadan, Isparta Davrazspor taraftarına Oğuzhanspor'un Serik Belediyesiyle anlaştığını dikkatli olunması gerektiğini söylediği yazışmalar ortaya çıktı. İşte o yazışmalar  

Isparta Davrazspor geçtğimiz pazar günü deplasmanda Sarayönü Spor ile karşı karşıya geldi. 1-1 sona eren maçta Isparta Davrazspor 1 puanla ayrılırken, en yakın rakibi Bucak Belediye Oğuzhanspor ise 1-0 geriye düştüğü maçta 88 ve90+5'te bulduğu gollerle galip geldi.

Puan durumunda Bucak Belediyespor 53 puanla liderliğe tekrar geçerken, Isparta Davrazspor 52 puanda kaldı. Bu sonuçların ardından şampiyon gelecek hafta belli olacak. Isparta Davrazspor gelecek hafta kendi saha ve seyircisi önünde Konyaaltı Belediyespor'u konuk edecek. Bucak Belediye Oğuzhanspor ise Akşehir Spor deplasmanına gidecek.

Öte yandan bir Oğuzahanspor taraftarı sosyal medyadan, Isparta Davrazspor taraftarına Oğuzhanspor'un Serik Belediyesiyle anlaştığını dikkatli olunması gerektiğini söylediği yazışmalar ortaya çıktı.

İşte o yazışmalar





 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.