Bülent Ersoy'u çıldırtan görüntü!

GÜNDEM 18.01.2017 - 14:59, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Bülent Ersoy'u çıldırtan görüntü!

Türk Sanat Müziğinin 'Diva' lakaplı sanatçısı Bülent Ersoy, Isparta'da yavru köpeğin kulaklarını kesen canilere sert sözlerle yüklendi: Bu işkencecilerin cezalandırılması konusunda savaş vereceğim... Ersoy Isparta'da yavru köpeğin kulaklarını kesen iki gence ateş püskürdü: Onları görsem idam edileceğimi bilsem tokatlarım. O iki cambaza kulak nasıl kesilir göstereceğim" Yavru köpeğin kulaklarını kesen canilere sert sözlerle yüklenen Bülent Ersoy, "Bunlar ilerleyen zamanların teröristleri" diyerek tepkisini dile getirdi. "BENİ İDAM EDECEKLERİNİ BİLSEM..." Bugün "Duymayan Kalmasın" programının canlı yayınına bağlanan Bülent Ersoy, bu vahşete yeterli tepki gösterilmediği belirterek şunları söyledi: "Bir şey yapmak istiyorsanız bizzat bunu yapan kişilere tepki göstermelisiniz. Beni idam edeceklerini bilsem onlar elime geçince tokatlarım onları. O köpekler bir can… "İLERLEYEN ZAMANLARIN TERÖRİSTLERİ Ben sizler kadar köpeklere yaklaşamıyorum ancak onların ağzı var dili yok. Sen onların kulağını nasıl kesersin bunlar ilerleyen zamanların teröristleri... Onların suratlarını bile görmek istemem. "İKİ CAMBAZA KULAK NASIL KESİLİR GÖSTERECEĞİM" Çıkan haberleri izleyici yüreğim burkuldu. Bu işkencecilerin cezalandırılması konusunda savaş vereceğim. Bunun arkasında duracağım ve gerekirse bu konuda Ankara'ya kadar yürüyeceğim ve o iki cambaza kulak nasıl kesilir göstereceğim."

Türk Sanat Müziğinin 'Diva' lakaplı sanatçısı Bülent Ersoy, Isparta'da yavru köpeğin kulaklarını kesen canilere sert sözlerle yüklendi: Bu işkencecilerin cezalandırılması konusunda savaş vereceğim...

Ersoy Isparta'da yavru köpeğin kulaklarını kesen iki gence ateş püskürdü: Onları görsem idam edileceğimi bilsem tokatlarım. O iki cambaza kulak nasıl kesilir göstereceğim"

Yavru köpeğin kulaklarını kesen canilere sert sözlerle yüklenen Bülent Ersoy, "Bunlar ilerleyen zamanların teröristleri" diyerek tepkisini dile getirdi.

"BENİ İDAM EDECEKLERİNİ BİLSEM..."

Bugün "Duymayan Kalmasın" programının canlı yayınına bağlanan Bülent Ersoy, bu vahşete yeterli tepki gösterilmediği belirterek şunları söyledi: "Bir şey yapmak istiyorsanız bizzat bunu yapan kişilere tepki göstermelisiniz. Beni idam edeceklerini bilsem onlar elime geçince tokatlarım onları. O köpekler bir can…

"İLERLEYEN ZAMANLARIN TERÖRİSTLERİ

Ben sizler kadar köpeklere yaklaşamıyorum ancak onların ağzı var dili yok. Sen onların kulağını nasıl kesersin bunlar ilerleyen zamanların teröristleri... Onların suratlarını bile görmek istemem.

"İKİ CAMBAZA KULAK NASIL KESİLİR GÖSTERECEĞİM"

Çıkan haberleri izleyici yüreğim burkuldu. Bu işkencecilerin cezalandırılması konusunda savaş vereceğim. Bunun arkasında duracağım ve gerekirse bu konuda Ankara'ya kadar yürüyeceğim ve o iki cambaza kulak nasıl kesilir göstereceğim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.