BÜYÜKÇAM: SORUMLULUK ALMAKTAN KAÇINMADIK

SİYASET 15.12.2017 - 09:40, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

BÜYÜKÇAM: SORUMLULUK ALMAKTAN KAÇINMADIK

  İYİ Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, parti yönetiminin ve yapılanmasının tamamlandığını belirterek yola koyulduklarını söyledi.   İYİ Parti’nin Isparta’da teşkilatlanma çalışmaları sürüyor. Isparta'da İyi Parti İl Başkanlığına Mustafa Şimşek’in belli olmasının ardından Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanan Hasan Büyükçam, çalışmalarına vakit kaybetmeden başladı. Kentin geniş kesiminin tanıdığı Büyükçam, parti yönetiminin de belli olduğunu belirterek, “Hükümet tarafından verilen sözlerin artık yerine gelmediğini özellikle ekonomik alanda hızla bir kötüye gidişin olduğu apaçık ortada. Yoksulluğun ve fakirleşen halkın ihtiyaçlarına cevap artık birilerinin cevap vermesi gerektiği bilinci ile İYİ Parti kuruldu. Bizler de bu çatı altında bu ihtiyaçlara cevap verebilmek için taşın altına gövdemizi koyduk” dedi.   HERŞEY İYİ OLACAK ‘İlimizin ve ilçelerimizin sorunlarını biliyoruz’ diyerek açıklamasına devam eden Büyükçam, “Bir kesim inanılmaz zenginleşirken bir diğer kesim var ki, yoklukla mücadele etmeye başladı. Türk halkı kesinlikle bunu haketmiyor. Baktığımızda dış politika çökmüş, komşu devletlerle hep sorun yaşar hale gelmiş durumdayız. Bulunduğumuz coğrafyada bir tek dostumuz kalmadı diyebilirim. İşte tam bu noktada sorumluluk almaktan İYİ Parti olarak kaçınmadık. Isparta'da İyi Parti İl Başkanımız Sayın Mustafa Şimşek gece gündüz demeden çalıyor, Allah emeklerini ve tüm İYİ Partili arkadaşlarımızın emeklerimizi boşa çıkarmasın. Sayın Meral Akşener'in liderliğinde kurulan bu hareket bir kurtuluş olacak. Bir çıkar yol olacak. Türkiye’de ve Isparta’da herşey İYİ olacak” şeklinde konuştu.   Hasan BÜYÜKÇAM Kimdir?   1985 Isparta doğumlu olan Hasan BÜYÜKÇAM Isparta Anadolu Lisesinden 2003 yılında mezun olarak 2.’likle girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2009 yılında vatani görevini  Tokat’ın Turhal ilçesinde Jandarma Komando birliğinde kısa dönem olarak yapmıştır. 2010 yılında aile firmalarında pazarlama üzerinde çalışmış, 2012 yılında kendi işletmesi ile hizmet sektörüne adım atmıştır. 2016 yılında 2. İşletmesini açmış ve işletmeleri hala faaliyet göstermektedir. 2017 yılı ocak ayında Isparta Girişimci Sanayici ve İş Adamları (IGSİAD) yönetim kurulu başkanı olmuştur. Fakat derneğinin tarafsız ve bağımsız yapısına zarar gelmemesi için İYİ Parti Isparta Kurucu Merkez İlçe Başkanlığı görevini üstlendiği kasım 2017 tarihinde yönetim kurulu başkanlığı görevinden istifa etmiştir. Bölgenin iş insanlarıyla işbirliği içinde olması ve bölgenin kalkınması için kurulan Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED) yönetim kurulu üyeliğine şubat 2017 tarihinde gelen Hasan BÜYÜKÇAM bu görevinide hala devam ettirmektedir.  

 

İYİ Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, parti yönetiminin ve yapılanmasının tamamlandığını belirterek yola koyulduklarını söyledi.

 

İYİ Parti’nin Isparta’da teşkilatlanma çalışmaları sürüyor. Isparta'da İyi Parti İl Başkanlığına Mustafa Şimşek’in belli olmasının ardından Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanan Hasan Büyükçam, çalışmalarına vakit kaybetmeden başladı. Kentin geniş kesiminin tanıdığı Büyükçam, parti yönetiminin de belli olduğunu belirterek, “Hükümet tarafından verilen sözlerin artık yerine gelmediğini özellikle ekonomik alanda hızla bir kötüye gidişin olduğu apaçık ortada. Yoksulluğun ve fakirleşen halkın ihtiyaçlarına cevap artık birilerinin cevap vermesi gerektiği bilinci ile İYİ Parti kuruldu. Bizler de bu çatı altında bu ihtiyaçlara cevap verebilmek için taşın altına gövdemizi koyduk” dedi.

 

HERŞEY İYİ OLACAK

‘İlimizin ve ilçelerimizin sorunlarını biliyoruz’ diyerek açıklamasına devam eden Büyükçam, “Bir kesim inanılmaz zenginleşirken bir diğer kesim var ki, yoklukla mücadele etmeye başladı. Türk halkı kesinlikle bunu haketmiyor. Baktığımızda dış politika çökmüş, komşu devletlerle hep sorun yaşar hale gelmiş durumdayız. Bulunduğumuz coğrafyada bir tek dostumuz kalmadı diyebilirim. İşte tam bu noktada sorumluluk almaktan İYİ Parti olarak kaçınmadık. Isparta'da İyi Parti İl Başkanımız Sayın Mustafa Şimşek gece gündüz demeden çalıyor, Allah emeklerini ve tüm İYİ Partili arkadaşlarımızın emeklerimizi boşa çıkarmasın. Sayın Meral Akşener'in liderliğinde kurulan bu hareket bir kurtuluş olacak. Bir çıkar yol olacak. Türkiye’de ve Isparta’da herşey İYİ olacak” şeklinde konuştu.

 

Hasan BÜYÜKÇAM Kimdir?

 

1985 Isparta doğumlu olan Hasan BÜYÜKÇAM Isparta Anadolu Lisesinden 2003 yılında mezun olarak 2.’likle girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2009 yılında vatani görevini  Tokat’ın Turhal ilçesinde Jandarma Komando birliğinde kısa dönem olarak yapmıştır. 2010 yılında aile firmalarında pazarlama üzerinde çalışmış, 2012 yılında kendi işletmesi ile hizmet sektörüne adım atmıştır. 2016 yılında 2. İşletmesini açmış ve işletmeleri hala faaliyet göstermektedir. 2017 yılı ocak ayında Isparta Girişimci Sanayici ve İş Adamları (IGSİAD) yönetim kurulu başkanı olmuştur. Fakat derneğinin tarafsız ve bağımsız yapısına zarar gelmemesi için İYİ Parti Isparta Kurucu Merkez İlçe Başkanlığı görevini üstlendiği kasım 2017 tarihinde yönetim kurulu başkanlığı görevinden istifa etmiştir. Bölgenin iş insanlarıyla işbirliği içinde olması ve bölgenin kalkınması için kurulan Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED) yönetim kurulu üyeliğine şubat 2017 tarihinde gelen Hasan BÜYÜKÇAM bu görevinide hala devam ettirmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.