Çarıksaraylar'da ilginç olay

İLÇE HABERLERİ 29.04.2015 - 13:41, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Çarıksaraylar'da ilginç olay

Isparta ili Çarıksaraylar Kasabası'nda iki gün önce evinde hayatını kaybeden yaşlı bir kadın, ailesi tarafından defnedildi. Defin ruhsatı için jandarma eşliğinde mezardan çıkartılan cenaze otopsi için Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesine götürüldü.Çarıksaraylar Kasabasında geçen hafta evinde vefat ederek defnedilen kadının mezarı, defin raporu olmadığı için açıldı. Olay, Çarıksaraylar beldesine yaşandı. Geçtiğimiz hafta 86 yaşındaki Leman Bozdemir vefat etti. Evde ölen yaşlı kadın için Aile Hekimliği’nden gömme izin kağıdı almayan aile, olaydan bir hafta sonra durumu fark edip aile hekimine gitti. Ancak aile hekimi ise ölüyü görmeden defin raporu veremeyeceğini söyledi.Bunun üzerine jandarma ekipleri nezaretinde köye gelen yetkililer 86 yaşındaki Leman Bozdemir’in mezarını açtı. Mezardan çıkartılan cenaze, tabuta konularak Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesine Morgu’na kaldırıldı. Yaşlı kadının cenazesi, otopsisi tamamlandıktan sonra yeniden Çarıksaraylar mezarlığına defnedilecek.

Isparta ili Çarıksaraylar Kasabası'nda iki gün önce evinde hayatını kaybeden yaşlı bir kadın, ailesi tarafından defnedildi.

Defin ruhsatı için jandarma eşliğinde mezardan çıkartılan cenaze otopsi için Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesine götürüldü.
Çarıksaraylar Kasabasında geçen hafta evinde vefat ederek defnedilen kadının mezarı, defin raporu olmadığı için açıldı. Olay, Çarıksaraylar beldesine yaşandı. Geçtiğimiz hafta 86 yaşındaki Leman Bozdemir vefat etti.

Evde ölen yaşlı kadın için Aile Hekimliği’nden gömme izin kağıdı almayan aile, olaydan bir hafta sonra durumu fark edip aile hekimine gitti. Ancak aile hekimi ise ölüyü görmeden defin raporu veremeyeceğini söyledi.Bunun üzerine jandarma ekipleri nezaretinde köye gelen yetkililer 86 yaşındaki Leman Bozdemir’in mezarını açtı. Mezardan çıkartılan cenaze, tabuta konularak Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesine Morgu’na kaldırıldı.

Yaşlı kadının cenazesi, otopsisi tamamlandıktan sonra yeniden Çarıksaraylar mezarlığına defnedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.