Çarşı dükkânlarına talep olmadı

İLÇE HABERLERİ 19.10.2016 - 19:35, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Çarşı dükkânlarına talep olmadı

Mülkiyeti Eğirdir Belediyesine ait Cami Mahallesi Kale önü mevkiinde bulunan “Çarşı” binalarının, bugün yapılan satış ihalesinde taliplileri çıkmadı.
Çarşı dükkânlarına talep olmadı Mülkiyeti Eğirdir Belediyesine ait Cami Mahallesi Kale önü mevkiinde bulunan “Çarşı” binalarının, bugün yapılan satış ihalesinde taliplileri çıkmadı. Bugün saat 14.00’de Belediye Başkanlık odasında, encümen huzurunda yapılan satış ihalesi, alıcı çıkmadığı için gerçekleştirilemezken, bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ömer Şengöl “önümüzde iki seçenek var, birincisi dükkânların inşaatını bitirip satmak, ikincisi ise dükkânların inşaatını bitirip kiraya vermek” dedi. Başkan Şengöl konuşmalarında özetle şunları söyledi: “Bu proje üç senedir Eğirdir’de konuşuluyor. Ne zaman bitecek diye sürekli soruluyordu. Proje hazırlandı, hafriyat bitmek üzere. Önümüzdeki günlerde temelini atacağız. Satış olmadığı için acelemiz kalmadı. Kendini gazeteci ilan eden, kendi kendine yayın yapan bir adam; “tapusu yok, mağduriyet yaşarsınız” diye dedikodu yapıyor. Burası ‘Muz Cumhuriyeti’ değil… Tapusu olmadan, projesi olmadan bu işin yapılması mümkün değil. Buradaki fiyatlar, inşaat maliyetinin ve arsa bedelinin karşılığı. Bu gözbebeği arsaya 32 değil, 50 dükkân da yapılabilirdi. Maliyet daha düşük olabilirdi. Ama biz son derece modern, Eğirdir’e yakışan bir ÇARŞI yapmak için çalışmalarımızı sürdürdük, sürdüreceğiz…” Başkan Şengöl, hafriyat işleminin bitmek üzere olduğunu ifade ederek, en kısa zamanda Çarşı’nın temelini atacaklarını belirtti.
Mülkiyeti Eğirdir Belediyesine ait Cami Mahallesi Kale önü mevkiinde bulunan “Çarşı” binalarının, bugün yapılan satış ihalesinde taliplileri çıkmadı.

Çarşı dükkânlarına talep olmadı

Mülkiyeti Eğirdir Belediyesine ait Cami Mahallesi Kale önü mevkiinde bulunan “Çarşı” binalarının, bugün yapılan satış ihalesinde taliplileri çıkmadı.

Bugün saat 14.00’de Belediye Başkanlık odasında, encümen huzurunda yapılan satış ihalesi, alıcı çıkmadığı için gerçekleştirilemezken, bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ömer Şengöl “önümüzde iki seçenek var, birincisi dükkânların inşaatını bitirip satmak, ikincisi ise dükkânların inşaatını bitirip kiraya vermek” dedi.

Başkan Şengöl konuşmalarında özetle şunları söyledi: “Bu proje üç senedir Eğirdir’de konuşuluyor. Ne zaman bitecek diye sürekli soruluyordu. Proje hazırlandı, hafriyat bitmek üzere. Önümüzdeki günlerde temelini atacağız. Satış olmadığı için acelemiz kalmadı. Kendini gazeteci ilan eden, kendi kendine yayın yapan bir adam; “tapusu yok, mağduriyet yaşarsınız” diye dedikodu yapıyor. Burası ‘Muz Cumhuriyeti’ değil… Tapusu olmadan, projesi olmadan bu işin yapılması mümkün değil. Buradaki fiyatlar, inşaat maliyetinin ve arsa bedelinin karşılığı. Bu gözbebeği arsaya 32 değil, 50 dükkân da yapılabilirdi. Maliyet daha düşük olabilirdi. Ama biz son derece modern, Eğirdir’e yakışan bir ÇARŞI yapmak için çalışmalarımızı sürdürdük, sürdüreceğiz…”

Başkan Şengöl, hafriyat işleminin bitmek üzere olduğunu ifade ederek, en kısa zamanda Çarşı’nın temelini atacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.