CEYLAN: SON DERECE OLUMLU BİR KONGRE YAPTIK

ISPARTA 29.06.2021 - 11:26, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

CEYLAN: SON DERECE OLUMLU BİR KONGRE YAPTIK

DEVA Partisi Isparta Kurucu İl Başkanı Şayeste Özer Ceylan, geçtiğimiz günlerde Süleyman Demirel Kongre Merkezinde gerçekleştirdikleri ve Genel Başkan Ali Babacan’ın da katıldığı Merkez İlçe Kongresinin son derece olumlu bir atmosferde yaptıklarını belirterek; “Partililerimize ve katılımcılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
DEVA Partisi Isparta Kurucu İl Başkanı Şayeste Özer Ceylan, geçtiğimiz hafta yapılan Merkez İlçe Kongresi ile ilgili bir değerlendirmede bulundu. İl Başkanı Ceylan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi; “18 Haziran 2021 tarihinde  Demokrasi Ve Atılım Partisi  Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan , kıymetli eşlerinin Genel Başkan Yardımcılarımız  Sadullah Ergin , Selma Aliye Kavaf, İdris Şahin, Münevver Helün Fırat , Genel Merkez Kurul Üyelerimiz Mustafa Satıcı , Ali Ufuk Yaşar, Ve Bölge Koordinatörümüz Meltem Gürler  ‘in katılımı ile  Isparta  Merkez İlçe  Kongremizi tamamladık. Çevre illerimizden Kongremize katılan İl Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. İlimizden  Kongremize katılan, Cumhuriyet Halk Partisi Başkan Yardımcısı Tansel Dilaver İl Sekreteri Ramazan Demiralay, Kadın Kolları Başkanı’ Pembe Görgeç’e  ,İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, Teşkilat Başkanı Turan Anlı ve Kadın Kolları Başkanı Berrin Dilmen’e  Yeniden Refah Partisi  İl Başkanı’ Erdal Koç’a, Demokrat Parti İl Başkanı  Selçuk Özkan’a   Saadet Partisi İl Başkanı Abdülbaki Özyurt ve Genel İdare Kurulu Üyesi Cevat Gençay’a  katılımları için teşekkür ediyoruz. Sayın Genel Başkanımızın Kongre Programı Sonrasında, Cuma Pazarı Ziyaretinde, Esnaf Ziyaretlerinde, Atatürk parkı Halk Ziyaretinde, İslamköy Süleyman Demirel Anıt Mezar Ziyaretinde, Gönen İlçesi Açılışı ve Vatandaş buluşmasında, Keçiborlu İlçesi Teşkilat buluşmasında, Genel başkanımıza candan ve yoğun ilgi gösteren bütün hemşehrilerimize şükranlarımızı arz ediyoruz. Fakirlik kaderimiz değildir diyen  dar gelirlinin, ay sonunu getiremeyen emeklinin, yıllarca eğitim görüp istihdam edilemeyen genç işsizlerimizin, atanamayan öğretmenlerimizin, pandemi koşulları nedeniyle kepenk kapatan ve  layık olduğu ekonomik desteği alamayan esnafımızın, artan tarım maliyetleri nedeniyle emeğinin karşılığını alamayan çiftçilerimizin,  hak ve adalet arayışında olan insanımızın  umudu olma yolunda damla damla çoğalıyoruz. Isparta İli Merkez İlçe Başkanlığı Kongresinde güven tazeleyen İlçe Başkanımız Ahmet Taylan Ve yönetim Kurulu Üyelerimizi en dileklerimle kutluyorum. Kongre ve Ziyaretler sırasında partimizi gereği gibi ve üstün gayretleri ile temsil eden İl Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyor, nice kongreler diliyorum” dedi. HABER MERKEZİ
DEVA Partisi Isparta Kurucu İl Başkanı Şayeste Özer Ceylan, geçtiğimiz günlerde Süleyman Demirel Kongre Merkezinde gerçekleştirdikleri ve Genel Başkan Ali Babacan’ın da katıldığı Merkez İlçe Kongresinin son derece olumlu bir atmosferde yaptıklarını belirterek; “Partililerimize ve katılımcılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

DEVA Partisi Isparta Kurucu İl Başkanı Şayeste Özer Ceylan, geçtiğimiz hafta yapılan Merkez İlçe Kongresi ile ilgili bir değerlendirmede bulundu. İl Başkanı Ceylan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi; “18 Haziran 2021 tarihinde  Demokrasi Ve Atılım Partisi  Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan , kıymetli eşlerinin Genel Başkan Yardımcılarımız  Sadullah Ergin , Selma Aliye Kavaf, İdris Şahin, Münevver Helün Fırat , Genel Merkez Kurul Üyelerimiz Mustafa Satıcı , Ali Ufuk Yaşar, Ve Bölge Koordinatörümüz Meltem Gürler  ‘in katılımı ile  Isparta  Merkez İlçe  Kongremizi tamamladık.

Çevre illerimizden Kongremize katılan İl Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. İlimizden  Kongremize katılan, Cumhuriyet Halk Partisi Başkan Yardımcısı Tansel Dilaver İl Sekreteri Ramazan Demiralay, Kadın Kolları Başkanı’ Pembe Görgeç’e  ,İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, Teşkilat Başkanı Turan Anlı ve Kadın Kolları Başkanı Berrin Dilmen’e  Yeniden Refah Partisi  İl Başkanı’ Erdal Koç’a, Demokrat Parti İl Başkanı  Selçuk Özkan’a   Saadet Partisi İl Başkanı Abdülbaki Özyurt ve Genel İdare Kurulu Üyesi Cevat Gençay’a  katılımları için teşekkür ediyoruz.

Sayın Genel Başkanımızın Kongre Programı Sonrasında, Cuma Pazarı Ziyaretinde, Esnaf Ziyaretlerinde, Atatürk parkı Halk Ziyaretinde, İslamköy Süleyman Demirel Anıt Mezar Ziyaretinde, Gönen İlçesi Açılışı ve Vatandaş buluşmasında, Keçiborlu İlçesi Teşkilat buluşmasında, Genel başkanımıza candan ve yoğun ilgi gösteren bütün hemşehrilerimize şükranlarımızı arz ediyoruz.

Fakirlik kaderimiz değildir diyen  dar gelirlinin, ay sonunu getiremeyen emeklinin, yıllarca eğitim görüp istihdam edilemeyen genç işsizlerimizin, atanamayan öğretmenlerimizin, pandemi koşulları nedeniyle kepenk kapatan ve  layık olduğu ekonomik desteği alamayan esnafımızın, artan tarım maliyetleri nedeniyle emeğinin karşılığını alamayan çiftçilerimizin,  hak ve adalet arayışında olan insanımızın  umudu olma yolunda damla damla çoğalıyoruz.

Isparta İli Merkez İlçe Başkanlığı Kongresinde güven tazeleyen İlçe Başkanımız Ahmet Taylan Ve yönetim Kurulu Üyelerimizi en dileklerimle kutluyorum. Kongre ve Ziyaretler sırasında partimizi gereği gibi ve üstün gayretleri ile temsil eden İl Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyor, nice kongreler diliyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.