Cezaevlerinde hangi parti birinci oldu

SİYASET 12.06.2015 - 08:22, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Cezaevlerinde hangi parti birinci oldu

7 Haziran seçimleri ile ilgili ortaya çıkan ilginç sonuçlara bir yenisi daha eklendi. Yurtiçi ve yurtdışı cezaevlerinden 30 bin oy kullanıldı. Edinilen bilgiye göre Türkiye genelinde yüzde 13 oy alan HDP, cezaevlerinde ise yaklaşık yüzde 50 oy alarak birinci oldu.  Sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi (SYKP) Eş Genel Başkanı Tuncay Yılmaz, Twitter hesabından HDP ile ilgili seçim istatistiklerini paylaştı. Paylaşılan tabloya göre HDP, cezaevlerinde kullanılan oyların yüzde 49,75′ini alırken, AKP yüzde 18, CHP yüzde 15, MHP ise yüzde 12 oy alabildi.   İşte o bilgiler: Isparta Manşet.

7 Haziran seçimleri ile ilgili ortaya çıkan ilginç sonuçlara bir yenisi daha eklendi. Yurtiçi ve yurtdışı cezaevlerinden 30 bin oy kullanıldı.


Edinilen bilgiye göre Türkiye genelinde yüzde 13 oy alan HDP, cezaevlerinde ise yaklaşık yüzde 50 oy alarak birinci oldu.  Sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi (SYKP) Eş Genel Başkanı Tuncay Yılmaz, Twitter hesabından HDP ile ilgili seçim istatistiklerini paylaştı.


Paylaşılan tabloya göre HDP, cezaevlerinde kullanılan oyların yüzde 49,75′ini alırken, AKP yüzde 18, CHP yüzde 15, MHP ise yüzde 12 oy alabildi.

 

İşte o bilgiler:

Isparta Manşet.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.