CHP CEYHAN SESLERİ

SİYASET 27.04.2018 - 17:21, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

CHP CEYHAN SESLERİ

CHP'de  son seçimlerde Isparta milletvekili adayı olan ve seçimlere renk katan Mustafa Ceyhan, 24 Haziran seçimleri öncesinde CHP il ve ilçe örgütlerinin  bu dönemde de görmek istediği isim oldu.  Partilerin, Mustafa Ceyhan için Isparta'dan aday olması yönünde baskı yaptığı, Ceyhan'ın bu da bu talepleri karşılıksız bırakmayacağı öğrenildi.  Merkez yoklamasıyla adayların belirleneceği CHP'de güçlü isimlerden biri olan Ceyhan'ın önümüzdeki günlerde Isparta'ya gelerek seçim için sahalara inmesi bekleniyor.       

CHP'de  son seçimlerde Isparta milletvekili adayı olan ve seçimlere renk katan Mustafa Ceyhan, 24 Haziran seçimleri öncesinde CHP il ve ilçe örgütlerinin  bu dönemde de görmek istediği isim oldu. 

Partilerin, Mustafa Ceyhan için Isparta'dan aday olması yönünde baskı yaptığı, Ceyhan'ın bu da bu talepleri karşılıksız bırakmayacağı öğrenildi.  Merkez yoklamasıyla adayların belirleneceği CHP'de güçlü isimlerden biri olan Ceyhan'ın önümüzdeki günlerde Isparta'ya gelerek seçim için sahalara inmesi bekleniyor.       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.