CHP'nin Isparta Adayları Belli Oldu!

SİYASET 21.05.2018 - 14:54, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

CHP'nin Isparta Adayları Belli Oldu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığı’nda toplanan MKK toplantısının ardından CHP'nin milletvekili adayları belli oldu.  CHP MYK'sından çıkan liste şöyle; 1 - Mustafa Ceyhan 2 - İsa Dinçtürk  3 - Zafer Sağlam 4. Eyüp Ersoy Ancak, CHP'nin iç işleyişine göre, Merkez Karar Kurulu tarafından hazırlanan listenin Parti Meclisi'nde onaylanması gerekiyor. CHP kulislerinden edinilen bilgilere göre; Parti Meclisi olağan üstü bir durum olmaz ise Merkez Karar Kurulunun listesini onaylıyor. Listede 4. sıranın kim olduğu ise henüz bilinmiyor. Resmi liste 21 Mayıs Pazartesi günü saat 17:00'ye kadar netleşecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığı’nda toplanan MKK toplantısının ardından CHP'nin milletvekili adayları belli oldu. 

CHP MYK'sından çıkan liste şöyle;

1 - Mustafa Ceyhan
2 - İsa Dinçtürk 
3 - Zafer Sağlam

4. Eyüp Ersoy


Ancak, CHP'nin iç işleyişine göre, Merkez Karar Kurulu tarafından hazırlanan listenin Parti Meclisi'nde onaylanması gerekiyor. CHP kulislerinden edinilen bilgilere göre; Parti Meclisi olağan üstü bir durum olmaz ise Merkez Karar Kurulunun listesini onaylıyor. Listede 4. sıranın kim olduğu ise henüz bilinmiyor. Resmi liste 21 Mayıs Pazartesi günü saat 17:00'ye kadar netleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.