DAR GELİRLİYE TOKİ İÇİN ARAZİ TAHSİSİ YAPILDI

GÜNDEM 04.01.2018 - 10:33, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

DAR GELİRLİYE TOKİ İÇİN ARAZİ TAHSİSİ YAPILDI

Başbakan Binali Yıldırım’ın AK Parti Kongresinde müjdesini verdiği dar gelirliler için TOKİ projesi  İstanbul Yolu üzerinde bulunan Botanik Parkın arkasındaki Özel İdare’ye ait araziye yapılacak. Isparta’da dar gelirli ve emekli kesimi için yapılacak TOKİ projesinde arsa tahsisi yapıldı. İlk etapta 2 bin adet inşa edilecek toplu konut evleri  İstanbul Yolu üzerinde bulunan Botanik Parkın arkasındaki Özel İdare’ye ait araziye yapılacak. 400 dönüm arazi üzerinde uygulanacak arazinin tahsisi TOKİ’ye yapıldı. Proje için önümüzdeki günlerde çalışmalara başlanacak. Arazide toplamda 4 bin konutluk proje uygulanabileceği öğrenildi.    

Başbakan Binali Yıldırım’ın AK Parti Kongresinde müjdesini verdiği dar gelirliler için TOKİ projesi  İstanbul Yolu üzerinde bulunan Botanik Parkın arkasındaki Özel İdare’ye ait araziye yapılacak.

Isparta’da dar gelirli ve emekli kesimi için yapılacak TOKİ projesinde arsa tahsisi yapıldı. İlk etapta 2 bin adet inşa edilecek toplu konut evleri  İstanbul Yolu üzerinde bulunan Botanik Parkın arkasındaki Özel İdare’ye ait araziye yapılacak. 400 dönüm arazi üzerinde uygulanacak arazinin tahsisi TOKİ’ye yapıldı. Proje için önümüzdeki günlerde çalışmalara başlanacak. Arazide toplamda 4 bin konutluk proje uygulanabileceği öğrenildi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.