DAVRAZSPOR 2019-2020 SEZONUNU AÇTI

SPOR 15.07.2019 - 19:38, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

DAVRAZSPOR 2019-2020 SEZONUNU AÇTI

Bu sezon Isparta’yı Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Isparta 32 Spor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. İLK ANTRENMAN İL ÖZEL İDARE SAHASINDA Futbolcuların İl Özel İdare Sahasında lk antrenmana saat 18.00’da çıktı. Ispartaspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet İpekçi, Teknik Direktör Tarık Söyleyici ve futbolcular Isparta TV'ye özel açıklamlarda bulundu.

Bu sezon Isparta’yı Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Isparta 32 Spor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

İLK ANTRENMAN İL ÖZEL İDARE SAHASINDA

Futbolcuların İl Özel İdare Sahasında lk antrenmana saat 18.00’da çıktı. Ispartaspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet İpekçi, Teknik Direktör Tarık Söyleyici ve futbolcular Isparta TV'ye özel açıklamlarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.