Davrazsporda ayrılıklar devam ediyor

SPOR 26.12.2017 - 13:44, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Davrazsporda ayrılıklar devam ediyor

ISPARTA Davrazspor Basın Sözcüsü Barış Gümüş, kaleci Sofu Baykal ile birlikte Aydın Kuzu ve Salih Kılavuz'ın takımdan ayrıldıklarını açıkladı. Gümüş açıklamasında ise: "Isparta Davraz spor taraftarları ve değerli kamuoyu tüm şehrimizin malumu olduğu üzere Isparta Davraz sporumuz bal Ligi 7. Grup 2017-2018 sezonunun ilk devresinde rakipleriyle kıran kırana bir mücadele vermiş lider olarak başlamış olduğu birinci devreyi lig ikincisi olarak tamamlamıştır. Birinci devrenin son maçında gruptaki rakibimiz Serik Belediyespor’la büyük bir özveriyle ve üstün bir başarıyla mücadele eden takımımız ne yazıkki futbol şansının yanımızda olmaması sebebi ile sahadan mağlup ayrılmıştır. Bu mağlubiyetin ardından bazı sosyal platformlarda, gazetelerde özellikle takım kaptanımız Sofu Baykal’ın bireysel hataları nedeniyle maçı kaybettiğimiz yönünde çok ciddi anlamda bir gündem oluşturulmuştur. Isparta Davraz spor yönetim kurulu üyeleri kaptanımız Sofu Baykal’ın kasıtlı bir şekilde bir hata yaptığını düşünmemektedir, Hakkında çıkan spekülasyonlar nedeni ile şehrimizde mutlu olamadığını ifade eden kaptanımız ile yollarımız karşılıklı uzlaşma ile ayrılmıştır, Öte yandan büyük umutlarla takımımıza transfer ettiğimiz Aydın Kuzu ve Salih Kılavuz takımdan ayrılmak istediklerini ifade etmişler kendileri ile yapılan görüşmelerde karşılıklı olarak uzlaşma ile yollarımız ayrılmıştır. Eski kaptanımız Sofu Baykal ile Oyuncularımız Aydın Kuzu ve Salih Kılavuza emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki spor hayatlarında başarılar diler, yollarının açık olmasını ümit ederiz. Öte yandan devre arası tatiline giden oyuncularımız eksiksiz olarak şehrimize dönmüş olup ikinci devre hazırlıkları için Çarşamba günü Antalya’da kampa katılacaklardır. Futbolun 90 dakika ve iki devreden oluşan bir spor dalı iddiamızın halen devam etmekte olduğu inancı ile 1 Ocak 2018 tarihinde başlayacak olan transfer döneminde takımımızın ikinci yarıda mücadelesine devam edebilecek eksikleri ile ilgili çalışmalarda kusursuzca yapılacaktır. Umut ediyoruz ki ikinci devrede herşeyin güzel olması için Allah camiamızın yardımcısı olur. Vesile ile 2018 yılının başta büyük Türk milletine, Ispartamıza, değerli taraftarlarımıza ve Spor camiasına hayırlar getirmesini ümit eder başarılı ve sağlıklı bir yıl dileriz.

ISPARTA Davrazspor Basın Sözcüsü Barış Gümüş, kaleci Sofu Baykal ile birlikte Aydın Kuzu ve Salih Kılavuz'ın takımdan ayrıldıklarını açıkladı.

Gümüş açıklamasında ise: "Isparta Davraz spor taraftarları ve değerli kamuoyu tüm şehrimizin malumu olduğu üzere Isparta Davraz sporumuz bal Ligi 7. Grup 2017-2018 sezonunun ilk devresinde rakipleriyle kıran kırana bir mücadele vermiş lider olarak başlamış olduğu birinci devreyi lig ikincisi olarak tamamlamıştır. Birinci devrenin son maçında gruptaki rakibimiz Serik Belediyespor’la büyük bir özveriyle ve üstün bir başarıyla mücadele eden takımımız ne yazıkki futbol şansının yanımızda olmaması sebebi ile sahadan mağlup ayrılmıştır. Bu mağlubiyetin ardından bazı sosyal platformlarda, gazetelerde özellikle takım kaptanımız Sofu Baykal’ın bireysel hataları nedeniyle maçı kaybettiğimiz yönünde çok ciddi anlamda bir gündem oluşturulmuştur. Isparta Davraz spor yönetim kurulu üyeleri kaptanımız Sofu Baykal’ın kasıtlı bir şekilde bir hata yaptığını düşünmemektedir, Hakkında çıkan spekülasyonlar nedeni ile şehrimizde mutlu olamadığını
ifade eden kaptanımız ile yollarımız karşılıklı uzlaşma ile ayrılmıştır, Öte yandan büyük umutlarla takımımıza transfer ettiğimiz Aydın Kuzu ve Salih Kılavuz takımdan ayrılmak istediklerini ifade etmişler kendileri ile yapılan görüşmelerde karşılıklı olarak uzlaşma ile yollarımız ayrılmıştır. Eski kaptanımız Sofu Baykal ile Oyuncularımız Aydın Kuzu ve Salih Kılavuza emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki spor hayatlarında başarılar diler, yollarının açık olmasını ümit ederiz. Öte yandan devre arası tatiline giden oyuncularımız eksiksiz olarak şehrimize dönmüş olup ikinci devre hazırlıkları için Çarşamba günü Antalya’da kampa katılacaklardır. Futbolun 90 dakika ve iki devreden oluşan bir spor dalı iddiamızın halen devam etmekte olduğu inancı ile 1 Ocak 2018 tarihinde başlayacak olan transfer döneminde takımımızın ikinci yarıda mücadelesine devam edebilecek eksikleri ile ilgili çalışmalarda kusursuzca yapılacaktır. Umut ediyoruz ki ikinci devrede herşeyin güzel olması için Allah camiamızın yardımcısı olur. Vesile ile 2018 yılının başta büyük Türk milletine, Ispartamıza, değerli taraftarlarımıza ve Spor camiasına hayırlar getirmesini ümit eder başarılı ve sağlıklı bir yıl dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.