Davutoğlu istifa ediyor

SİYASET 09.06.2015 - 12:25, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Davutoğlu istifa ediyor

Başbakan Davutoğlu'nun bugün Erdoğan ile görüşmesinde istifa etmesi bekleniyor. Türkiye dün akşam saatlerinde gerçekleşmesi beklenen ama bugüne ertelenen Cumhurbaşkanı Erdoğan-Başbakan Davutoğlu görüşmesini bekliyor. Seçim sonrası ilk olacak görüşmede Davutoğlu’nun Erdoğan’a istifasını sunması ve Erdoğan’ın da yeni hükümet kuruluncaya kadar görevine devam etmesini isteyeceği tahmin ediliyor. AKP’nin tek başına iktidar çoğunluğunu kaybetmesinin ardından kulislerde Davutoğlu ile Erdoğan’ın seçim sonuçları ve sonrasına ilişkin yol haritası konusunda da değerlendirme yapacağı belirtiliyor.

Başbakan Davutoğlu'nun bugün Erdoğan ile görüşmesinde istifa etmesi bekleniyor.


Türkiye dün akşam saatlerinde gerçekleşmesi beklenen ama bugüne ertelenen Cumhurbaşkanı Erdoğan-Başbakan Davutoğlu görüşmesini bekliyor. Seçim sonrası ilk olacak görüşmede Davutoğlu’nun Erdoğan’a istifasını sunması ve Erdoğan’ın da yeni hükümet kuruluncaya kadar görevine devam etmesini isteyeceği tahmin ediliyor.


AKP’nin tek başına iktidar çoğunluğunu kaybetmesinin ardından kulislerde Davutoğlu ile Erdoğan’ın seçim sonuçları ve sonrasına ilişkin yol haritası konusunda da değerlendirme yapacağı belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.