Devletimiz üreticilere hibe desteği veriyor

ISPARTA 23.04.2021 - 13:31, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Devletimiz üreticilere hibe desteği veriyor

Isparta Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Süleyman Yaşar Köroğlu Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı Nokta Gazetesindeki ofisinde ziyaret etti.
Ziyarette Nokta Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Baş ile Duayen Gazeteci Nasuh Özkan’da hazır bulundu. Ziyarette konuşan Birlik Başkanı Yaşar Köroğlu, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Mustafa Baş’a yeni görevinde başarılar diledi ve her zaman Basının yanında olduklarını belirterek, “İmkanlarımız nisbetinde basına destek olma gayreti içerisindeyiz. Sizlerde sağolun bizlerin çalışmalarını haber yaparak kamuoyunu çalışmalarımızla ilgili bilgilendiriyorsunuz” dedi. ISPARTA’DA 500 BİNİ AŞKIN  KOYUN KEÇİ BULUNUYOR Birlik Başkanı Köroğlu, Isparta’da resmi kayıtlara göre koyun keçi sayısının 215 bin dolayında olduğunu ancak bu sayının yeni doğumlarla birlikte 500 bini bulduğunu söyledi. Bu yılki desteklemelerde Devletin koyun başına 30, keçi başına ise 35 lira hibe desteği verdiğini belirten Süleyman Yaşar Köroğlu, “Gerekli şartları taşıyanlara da 5 bin liralık çoban desteği veriliyor” dedi.  (HAbER MERKEZİ)
Isparta Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Süleyman Yaşar Köroğlu Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı Nokta Gazetesindeki ofisinde ziyaret etti.

Ziyarette Nokta Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Baş ile Duayen Gazeteci Nasuh Özkan’da hazır bulundu. Ziyarette konuşan Birlik Başkanı Yaşar Köroğlu, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Mustafa Baş’a yeni görevinde başarılar diledi ve her zaman Basının yanında olduklarını belirterek, “İmkanlarımız nisbetinde basına destek olma gayreti içerisindeyiz. Sizlerde sağolun bizlerin çalışmalarını haber yaparak kamuoyunu çalışmalarımızla ilgili bilgilendiriyorsunuz” dedi.

ISPARTA’DA 500 BİNİ AŞKIN  KOYUN KEÇİ BULUNUYOR

Birlik Başkanı Köroğlu, Isparta’da resmi kayıtlara göre koyun keçi sayısının 215 bin dolayında olduğunu ancak bu sayının yeni doğumlarla birlikte 500 bini bulduğunu söyledi. Bu yılki desteklemelerde Devletin koyun başına 30, keçi başına ise 35 lira hibe desteği verdiğini belirten Süleyman Yaşar Köroğlu, “Gerekli şartları taşıyanlara da 5 bin liralık çoban desteği veriliyor” dedi.  (HAbER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.