Doç. Dr. Suat Kolukırık yeniden aday mı

SİYASET 31.08.2015 - 10:45, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Doç. Dr. Suat Kolukırık yeniden aday mı

7 Haziran seçimleri ve sonrasındaki koalisyon hükümeti kurma çalışmalarının sonuçsuz kalması ile erken seçime yönelen Türkiye yeni bir seçimle karşı karşıya kaldı.  Seçim sürecine girdiğimiz şu günlerde aday olup olmayacağı en çok merak edilen isimlerin başında her dönem olduğu gibi yine Doç.Dr. Suat Kolukırık geliyor. 2011 genel seçimlerinde 3.sıradan aday gösterilen ancak 1500 oy gibi bir farkla kıl payı meclise giremeyen Hoca'nın; 1 Kasım tekrar seçimleri için istifa edip etmeyeceği bugün saat:17.00'a kadar netlik kazanacak. Adaylığı döneminde toplumun her kesiminden insanlarla kucaklaşan "Adam Adam, Adım Adım Şehir" sloganıyla "El sıkmadık kişi, gezmedik köy, kasaba, mahalle, sokak bırakmayacağım diyerek farklı bir aday profili çizen Hoca’nın ne yapacağı merakla bekleniyor. 2014 Yerel seçimleri ve 2015 Genel seçimlerinde de favori aday olarak gösterilen Dç.Dr Suat Kolukırık’ın aday listelerinde yer almaması Isparta’da şaşkınlık yaratmıştı.  

7 Haziran seçimleri ve sonrasındaki koalisyon hükümeti kurma çalışmalarının sonuçsuz kalması ile erken seçime yönelen Türkiye yeni bir seçimle karşı karşıya kaldı. 

Seçim sürecine girdiğimiz şu günlerde aday olup olmayacağı en çok merak edilen isimlerin başında her dönem olduğu gibi yine Doç.Dr. Suat Kolukırık geliyor. 2011 genel seçimlerinde 3.sıradan aday gösterilen ancak 1500 oy gibi bir farkla kıl payı meclise giremeyen Hoca'nın; 1 Kasım tekrar seçimleri için istifa edip etmeyeceği bugün saat:17.00'a kadar netlik kazanacak.

Adaylığı döneminde toplumun her kesiminden insanlarla kucaklaşan "Adam Adam, Adım Adım Şehir" sloganıyla "El sıkmadık kişi, gezmedik köy, kasaba, mahalle, sokak bırakmayacağım diyerek farklı bir aday profili çizen Hoca’nın ne yapacağı merakla bekleniyor.


2014 Yerel seçimleri ve 2015 Genel seçimlerinde de favori aday olarak gösterilen Dç.Dr Suat Kolukırık’ın aday listelerinde yer almaması Isparta’da şaşkınlık yaratmıştı.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.