Eğirdir'de Gençliğin geldiği son nokta

İLÇE HABERLERİ 28.06.2015 - 04:27, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Eğirdir'de Gençliğin geldiği son nokta

Küçük Yaşta İki Kız Çocuğu 2 Parça Uyuşturucu İle Yakalandı. Isparta'dan Eğirdir'e çalışmak için gelen iki kız çocuğu Eğirdir Emniyetinin başarılı operasyonu ile 2 parça uyuşturucu ile Eğirdir Altınkum Plajında yakalandılar. Eğirdir'e çalışmak amacıyla gelen yaşları küçük 2 kız çocuğu bugün akşam 21.30 sıralarında emniyet ekiplerinin titiz çalışması sonucu Altınkum Plajı çıkışında yakalandılar. Eğirdir Emniyet Müdürlüğüne getirilen küçük kızların rahat tavırları dikkatlerden kaçmazken uyuşturucu kullanmaktan işlem yapılan kızlar daha sonra serbest bırakıldı. Olayla ilgili tahkikat sürüyor. Kemal ERBEN/EĞİRDİR

Küçük Yaşta İki Kız Çocuğu 2 Parça Uyuşturucu İle Yakalandı.

Isparta'dan Eğirdir'e çalışmak için gelen iki kız çocuğu Eğirdir Emniyetinin başarılı operasyonu ile 2 parça uyuşturucu ile Eğirdir Altınkum Plajında yakalandılar.

Eğirdir'e çalışmak amacıyla gelen yaşları küçük 2 kız çocuğu bugün akşam 21.30 sıralarında emniyet ekiplerinin titiz çalışması sonucu Altınkum Plajı çıkışında yakalandılar.

Eğirdir Emniyet Müdürlüğüne getirilen küçük kızların rahat tavırları dikkatlerden kaçmazken uyuşturucu kullanmaktan işlem yapılan kızlar daha sonra serbest bırakıldı. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.


Kemal ERBEN/EĞİRDİR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.