Eğirdir’in turizm sorunları masaya yatırıldı

GÜNDEM 02.12.2017 - 11:11, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Eğirdir’in turizm sorunları masaya yatırıldı

Eğirdir Kaymakamlığı ve Bizim Eğirdir Platformu’nun organizasyonlarıyla Eğirdir’in Turizm sorunlarını ele alan bir toplantı yapıldı. İlçemizin turizm kapasitesinin arttırılması, ilçemizin turizm tesislerinin geliştirilmesi, Eğirdir turizm potansiyelinin hak ettiği seviyeye çıkarılması amacıyla Eğirdir’de Otel, Pansiyon, Restaurant, Lokanta, Apart İşletmecilerinin katıldığı bir bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda Kaymakam Abdullah Akdaş,  Eğirdir Turizmi konusunda, KOSGEB il Müdürü Yurdun Yıldırım ise KOSGEB’den yararlanılabilecek kredi ve destekler hakkında birer konuşma yaptılar. Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nde yapılan toplantıda işletmecilerimiz önemli bilgiler edindiler.   

Eğirdir Kaymakamlığı ve Bizim Eğirdir Platformu’nun organizasyonlarıyla Eğirdir’in Turizm sorunlarını ele alan bir toplantı yapıldı.

İlçemizin turizm kapasitesinin arttırılması, ilçemizin turizm tesislerinin geliştirilmesi, Eğirdir turizm potansiyelinin hak ettiği seviyeye çıkarılması amacıyla Eğirdir’de Otel, Pansiyon, Restaurant, Lokanta, Apart İşletmecilerinin katıldığı bir bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda Kaymakam Abdullah Akdaş,  Eğirdir Turizmi konusunda, KOSGEB il Müdürü Yurdun Yıldırım ise KOSGEB’den yararlanılabilecek kredi ve destekler hakkında birer konuşma yaptılar. Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nde yapılan toplantıda işletmecilerimiz önemli bilgiler edindiler.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.