Eğitime büyük önem veriyoruz

EĞİTİM 29.08.2016 - 12:41, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Eğitime büyük önem veriyoruz

Eğitime büyük önem veriyoruz Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ISMEK Birimi tarafından 9-15 yaş gurubu çocuklara yönelik açılan yaz dönemi kursları sona erdi. Yaz kurslarına katılan çocuklara katılım sertifikaları ve hediyeleri Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve MHP İl Başkanı İsa Yalçın tarafından verildi. Isparta Belediyesi ISMEK Birimince 15 Temmuz’da 9-15 yaş gurubunda açılan İngilizce, bilgisayar, halk oyunları, resim, ebru, tiyatro ve basketbol yaz dönemi kursları 25 Ağustos 2016’da son buldu. Kursa kayıt yaptıran ve belge almaya hak kazanan çocuklar için Halı Sarayı Düğün Salonu’nda bir program düzenlendi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlanan programda belge almaya hak kazanan çocuklar guruplarına göre çeşitli gösteriler yaptı. Çocuklar ayrıca hazırlanan yaş pastayı hep birlikte kesti. Programa katılan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, resimden, yabancı dile kadar birçok branşta çocuklara yönelik yaz kurslarını açtıklarını ve bugün bu kursların sonuna gelindiğini söyledi. Velilerin çocuklarını en iyi şekilde yetiştirmek için büyük çaba sarf ettiklerine değinen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediye olarak eğitime büyük önem verdiklerini dile getirdi. Günaydın, “Isparta Belediyesi olarak biz Atatürkçü, milliyetçi, ülkücü aynı zamanda sağlıklı ve inançlı çocuklar yetişmesini istiyoruz. Yaz kurslarımıza katılan çocuklarımızı kutluyorum. Biz çocuklarımızla ilgilenmeye devam edeceğiz” dedi. Başkan Günaydın, belediye olarak yaz kurslarının yanı sıra Oğuzata kurslarından da bahsetti. Oğuzata isminin Türk tarihinden gelen bir isim olduğunu belirten Başkan Günaydın, Oğuzata’yı da her yıl geliştirdiklerini ve artık TEOG ve üniversite sınavlarında Türkiye dereceleri alan gençler yetiştirdiklerini belirtti. Belediye olarak üzerinde hassasiyetle durdukları en önemli konulardan birisinin de eğitim olduğunu kaydeden Günaydın, “Peki ben bu Oğuzata’yı neden kurdum. Biliyordum da ondan kurdum. Bu güzel çocuklarımızı alıp beynini başka yerlere yıkayan kuruluşlar başladı. Hatta o okullarda şimdi kapatıldı. İşte onlara karşılık, mali sorunları olan ancak okumak isteyen zeki çocuklarımızı onların elinden kurtarayım diye yapmıştım. Bu güzel çocuklarımızın ülkemiz için, memleketimiz için, istikbal, gelecek, vatan, millet, bayrak, ülkü, milliyetçilik, ilim, inanç doğrultusunda yetişmesini arzuluyorum. Çocuklarımızın gelecekleri güzel, millet ve memleket sağ olsun dileklerinde bulunuyorum” dedi.

Eğitime büyük önem veriyoruz

Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ISMEK Birimi tarafından 9-15 yaş gurubu çocuklara yönelik açılan yaz dönemi kursları sona erdi. Yaz kurslarına katılan çocuklara katılım sertifikaları ve hediyeleri Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve MHP İl Başkanı İsa Yalçın tarafından verildi.

Isparta Belediyesi ISMEK Birimince 15 Temmuz’da 9-15 yaş gurubunda açılan İngilizce, bilgisayar, halk oyunları, resim, ebru, tiyatro ve basketbol yaz dönemi kursları 25 Ağustos 2016’da son buldu. Kursa kayıt yaptıran ve belge almaya hak kazanan çocuklar için Halı Sarayı Düğün Salonu’nda bir program düzenlendi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlanan programda belge almaya hak kazanan çocuklar guruplarına göre çeşitli gösteriler yaptı. Çocuklar ayrıca hazırlanan yaş pastayı hep birlikte kesti.

Programa katılan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, resimden, yabancı dile kadar birçok branşta çocuklara yönelik yaz kurslarını açtıklarını ve bugün bu kursların sonuna gelindiğini söyledi. Velilerin çocuklarını en iyi şekilde yetiştirmek için büyük çaba sarf ettiklerine değinen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediye olarak eğitime büyük önem verdiklerini dile getirdi. Günaydın, “Isparta Belediyesi olarak biz Atatürkçü, milliyetçi, ülkücü aynı zamanda sağlıklı ve inançlı çocuklar yetişmesini istiyoruz. Yaz kurslarımıza katılan çocuklarımızı kutluyorum. Biz çocuklarımızla ilgilenmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Günaydın, belediye olarak yaz kurslarının yanı sıra Oğuzata kurslarından da bahsetti. Oğuzata isminin Türk tarihinden gelen bir isim olduğunu belirten Başkan Günaydın, Oğuzata’yı da her yıl geliştirdiklerini ve artık TEOG ve üniversite sınavlarında Türkiye dereceleri alan gençler yetiştirdiklerini belirtti.

Belediye olarak üzerinde hassasiyetle durdukları en önemli konulardan birisinin de eğitim olduğunu kaydeden Günaydın, “Peki ben bu Oğuzata’yı neden kurdum. Biliyordum da ondan kurdum. Bu güzel çocuklarımızı alıp beynini başka yerlere yıkayan kuruluşlar başladı. Hatta o okullarda şimdi kapatıldı. İşte onlara karşılık, mali sorunları olan ancak okumak isteyen zeki çocuklarımızı onların elinden kurtarayım diye yapmıştım. Bu güzel çocuklarımızın ülkemiz için, memleketimiz için, istikbal, gelecek, vatan, millet, bayrak, ülkü, milliyetçilik, ilim, inanç doğrultusunda yetişmesini arzuluyorum. Çocuklarımızın gelecekleri güzel, millet ve memleket sağ olsun dileklerinde bulunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.