EKONOMİK VE SOSYAL HAYATIMIZA ÇOK BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAKTIR

EĞİTİM 27.04.2018 - 11:56, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

EKONOMİK VE SOSYAL HAYATIMIZA ÇOK BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAKTIR

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İkinci Üniversite Projesi’nin gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.  ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İkinci Üniversite Projesi’nin gerçekleşmesi dolayısıyla açıklama yaptı. Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin Isparta’nın sosyal ve ekonomik hayatına çok büyük katkılar sağlayacağını belirten Başdeğirmen, şu açıklamayı yaptı: “Isparta Milletvekilimiz, Plan ve Bütçe Komisyon Başkanımız Sayın Süreyya Sadi Bilgiç’in uzun uğraşları ve çabaları ile ikinci üniversite hayalimiz gerçeğe dönüşmüştür. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak bu müjdeden dolayı üyelerimiz adına çok mutlu olduğumuzu ifade ediyorum.  Ispartamız üniversite konusunda oldukça şanslı bir kent. Bu konuda Sayın TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanımız Süreyya beyin ne kadar emek harcadığını biliyoruz ve sonuca ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Süleyman Demirel Üniversitemiz 1992 yılında kuruluşundan bu yana çok büyük başarılara imza atmıştır. Bir ilin kalkınması için üniversiteler çok önemlidir. Süleyman Demirel Üniversitesi de ilin ekonomik ve sosyal hayatına büyük ölçüde damga vurmuştur. 19 fakülte 4 yüksekokul, 21 meslek yüksek okulu 6 enstitü ile 42 araştırma uygulama merkezi ve her yıl 20000’e yakın öğrenci kontenjanı ile SDÜ, Türkiye’nin örgün öğretimde ikinci büyük öğrenci kontenjanı ilan eden üniversitesidir. Üniversitemizin başarılarını konuşurken yeni bir üniversitemizin kurulacağı müjdesi ile heyecanlandık. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ispartamıza, Türkiyemize hayırlı olsun. Ispartamız ikinci üniversitesine kavuşmuştur. Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan Türk yüksek öğretim sistemimize girmiş tamamen yeni bir uygulamadır. Bu fırsatın Isparta’da start veriyor olması son derece anlamlıdır. İkinci üniversitemiz uygulamalı bilimler olması dolayısıyla sektörlerimize de destek olacaktır. Ispartamızın ekonomik ve sosyal hayatına çok büyük katkı sağlayacaktır. Başta Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Bey olmak üzere emeğe geçen herkese teşekkür ediyor, Ispartamıza hayırlı olmasını diliyorum.” 

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İkinci Üniversite Projesi’nin gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İkinci Üniversite Projesi’nin gerçekleşmesi dolayısıyla açıklama yaptı. Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin Isparta’nın sosyal ve ekonomik hayatına çok büyük katkılar sağlayacağını belirten Başdeğirmen, şu açıklamayı yaptı: “Isparta Milletvekilimiz, Plan ve Bütçe Komisyon Başkanımız Sayın Süreyya Sadi Bilgiç’in uzun uğraşları ve çabaları ile ikinci üniversite hayalimiz gerçeğe dönüşmüştür. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak bu müjdeden dolayı üyelerimiz adına çok mutlu olduğumuzu ifade ediyorum. 

Ispartamız üniversite konusunda oldukça şanslı bir kent. Bu konuda Sayın TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanımız Süreyya beyin ne kadar emek harcadığını biliyoruz ve sonuca ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Süleyman Demirel Üniversitemiz 1992 yılında kuruluşundan bu yana çok büyük başarılara imza atmıştır. Bir ilin kalkınması için üniversiteler çok önemlidir. Süleyman Demirel Üniversitesi de ilin ekonomik ve sosyal hayatına büyük ölçüde damga vurmuştur. 19 fakülte 4 yüksekokul, 21 meslek yüksek okulu 6 enstitü ile 42 araştırma uygulama merkezi ve her yıl 20000’e yakın öğrenci kontenjanı ile SDÜ, Türkiye’nin örgün öğretimde ikinci büyük öğrenci kontenjanı ilan eden üniversitesidir. Üniversitemizin başarılarını konuşurken yeni bir üniversitemizin kurulacağı müjdesi ile heyecanlandık. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ispartamıza, Türkiyemize hayırlı olsun. Ispartamız ikinci üniversitesine kavuşmuştur. Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan Türk yüksek öğretim sistemimize girmiş tamamen yeni bir uygulamadır. Bu fırsatın Isparta’da start veriyor olması son derece anlamlıdır. İkinci üniversitemiz uygulamalı bilimler olması dolayısıyla sektörlerimize de destek olacaktır. Ispartamızın ekonomik ve sosyal hayatına çok büyük katkı sağlayacaktır. Başta Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Bey olmak üzere emeğe geçen herkese teşekkür ediyor, Ispartamıza hayırlı olmasını diliyorum.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.