Elmalar yerlerde

ÖZEL HABER 21.09.2016 - 11:34, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Elmalar yerlerde

Elmalar yerlerde Dün öğle saatlerinde çıkan şiddetli fırtına Eğirdir ilçe merkezinde ve Elma bahçelerinde büyük hasara yol açtı.  Yağmurla birlikte gelen ve 2-3 dakika süren şiddetli fırtına nedeniyle ilçe merkezinde ve Yeşilada yolunda pek çok ağacın dalları kırıldı, kökünden sökülen ağaçlar oldu, birçok çatı hasar gördü. Elma sezonuna girdiğimiz bugünlerde, olgunlaşan elmalar adeta yerlere serildi. Şiddetli fırtına nedeniyle kırılan ağaç dalları ve bariyerler otomobillerin üzerine düşerek hasara yol açarken, Yeşilada’da üzerine düşen ağaç dalı R.S.’nin yaralanmasına sebep oldu. Yaralanan R.S Eğirdir Hastanesinde tedavi altına alındı.  Şiddetli fırtına nedeniyle ağaç dalları Yeşilada yolunu adeta kapatırken, olay yerine gelen belediye ekipleri, kırılan ağaç ve dalları kaldırarak yolu trafiğe açtı.  

Elmalar yerlerde

Dün öğle saatlerinde çıkan şiddetli fırtına Eğirdir ilçe merkezinde ve Elma bahçelerinde büyük hasara yol açtı.

 Yağmurla birlikte gelen ve 2-3 dakika süren şiddetli fırtına nedeniyle ilçe merkezinde ve Yeşilada yolunda pek çok ağacın dalları kırıldı, kökünden sökülen ağaçlar oldu, birçok çatı hasar gördü. Elma sezonuna girdiğimiz bugünlerde, olgunlaşan elmalar adeta yerlere serildi.

Şiddetli fırtına nedeniyle kırılan ağaç dalları ve bariyerler otomobillerin üzerine düşerek hasara yol açarken, Yeşilada’da üzerine düşen ağaç dalı R.S.’nin yaralanmasına sebep oldu. Yaralanan R.S Eğirdir Hastanesinde tedavi altına alındı.

 Şiddetli fırtına nedeniyle ağaç dalları Yeşilada yolunu adeta kapatırken, olay yerine gelen belediye ekipleri, kırılan ağaç ve dalları kaldırarak yolu trafiğe açtı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.