“Enerji ve Kaynaklara Alternatif Bakışlar Çalıştayı” Sona Erdi

ÖZEL HABER 26.08.2016 - 10:02, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

“Enerji ve Kaynaklara Alternatif Bakışlar Çalıştayı” Sona Erdi

“Enerji ve Kaynaklara Alternatif Bakışlar Çalıştayı” Sona Erdi Süleyman Demirel Üniversitesi Teknoloji Fakültesi tarafından “Enerji ve Kaynaklara Alternatif Bakışlar” konulu bir panel düzenlendi. Ontario Üniversitesi Teknoloji Enstitüsü (UOIT) Öğretim Üyesi ve aynı zamanda Yıldız Teknik Üniversitesi Misafir Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Dinçer’in katılımlarıyla gerçekleştirilen çalıştayda, farklı enerji üretim teknolojilerindeki son yeniliklerin ele alındığı sunumlar yapıldı. Çalıştay programında yer alan “Sürdürülebilir ve Yenilikçi Enerji Teknolojileri: Opsiyonlar ve Beklentiler” başlıklı panel oturumlarında ise ülkemizin enerji darboğazı ve alternatif yol haritaları tartışıldı.

“Enerji ve Kaynaklara Alternatif Bakışlar Çalıştayı” Sona Erdi

Süleyman Demirel Üniversitesi Teknoloji Fakültesi tarafından “Enerji ve Kaynaklara Alternatif Bakışlar” konulu bir panel düzenlendi.

Ontario Üniversitesi Teknoloji Enstitüsü (UOIT) Öğretim Üyesi ve aynı zamanda Yıldız Teknik Üniversitesi Misafir Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Dinçer’in katılımlarıyla gerçekleştirilen çalıştayda, farklı enerji üretim teknolojilerindeki son yeniliklerin ele alındığı sunumlar yapıldı.

Çalıştay programında yer alan “Sürdürülebilir ve Yenilikçi Enerji Teknolojileri: Opsiyonlar ve Beklentiler” başlıklı panel oturumlarında ise ülkemizin enerji darboğazı ve alternatif yol haritaları tartışıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.