Fikstür avantajını kullanmalıyız!

SPOR 02.11.2016 - 08:57, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Fikstür avantajını kullanmalıyız!

Ligin ilk yarısının bitmesine 7 hafta kala zor maçlarını tamamlayan Ispartadavraz kalan 7 haftada 17 puan alırsa, ligin ikinci yarısına yapacağı ara transferlerle birlikte büyük bir avantajla girer ve sezonu şampiyon olarak tamamlar. Ispartadavrazsporun en büyük sorunu gol noktalarındaki son vuruşlar!. En bariz özelliği ise, kazanma arzusu.
    Ligin geri kalan altı haftasında bir maçını bay geçen Ispartadavrazspor, oynadığı beş maçtan üç beraberlik, iki galibiyet alarak klasmanda avarajla altıncı sırada.     Ligde namağlup üç takımdan birisi olan Ispartadavrazspor bu hafta zorlu bir deplasmana çıkacak.     7. haftada kepezbelediyesporla oynayacak temsilcimiz, 8 haftada sahasında Hisarbelediyesporu konuk edecek. 9 haftada deplasmanda lig sonuncusu Akıncılarsporla oynarken, 10. haftada Ispartaderbisinde Eğirdirsporu konuk edecek. 11. haftada Bucak deplasmanına gidecek takımımız, 12. haftada sahasında sarayönüsporla oynarken ilk yarının son haftası yani 13. hafta deplasmanda kümede kalma mücadelesi veren Konaltıspor ile deplasmanda oynayacak.     İlk yarının bitimine 7 hafta kala oynayacağı 7 maçtan 5 galibiyet iki beraberlik çıkartması halinde toplam 26 puanla ilk yarıyı ilk üçün içerisinde belkide lider bitirir.     Kalan yedi haftada Ispartasporu zorlayacak iki maçtan birisi bu hafta oynayacağımız kepezbelediyes por maçı, bir diğeride yine deplasmanda oynayacağımız Bucak oğuzhanspor maçı olur. Zor maçları geride bırakan ve bundan sonraki haftalar kümede kalma mücadelesi veren takımlarla oynayacak olan temsilcimizin geride kalan 6 haftada en büyük sorunu gol noktalarındaki son vuruşlardaki şansızlığı olurken, en bariz yönü ise 90 dakika boyunca kazanma arzusunu sahaya yansıtması.     Ligin ikinci yarısı ilea birlikte yapılacak ara transferlerle kadrosunu güçlendirerek gol sorununu çözmesi halinde Ispartadavrazsporun sezonu şampiyon olarak tamamlaması içten bile değil.     Bu arada sakatlıklar ve kart cezalarıda Ispartadavrazsporun en büyük sorunu olarak görülüyor.
Ligin ilk yarısının bitmesine 7 hafta kala zor maçlarını tamamlayan Ispartadavraz kalan 7 haftada 17 puan alırsa, ligin ikinci yarısına yapacağı ara transferlerle birlikte büyük bir avantajla girer ve sezonu şampiyon olarak tamamlar. Ispartadavrazsporun en büyük sorunu gol noktalarındaki son vuruşlar!. En bariz özelliği ise, kazanma arzusu.

    Ligin geri kalan altı haftasında bir maçını bay geçen Ispartadavrazspor, oynadığı beş maçtan üç beraberlik, iki galibiyet alarak klasmanda avarajla altıncı sırada.
    Ligde namağlup üç takımdan birisi olan Ispartadavrazspor bu hafta zorlu bir deplasmana çıkacak.
    7. haftada kepezbelediyesporla oynayacak temsilcimiz, 8 haftada sahasında Hisarbelediyesporu konuk edecek. 9 haftada deplasmanda lig sonuncusu Akıncılarsporla oynarken, 10. haftada Ispartaderbisinde Eğirdirsporu konuk edecek. 11. haftada Bucak deplasmanına gidecek takımımız, 12. haftada sahasında sarayönüsporla oynarken ilk yarının son haftası yani 13. hafta deplasmanda kümede kalma mücadelesi veren Konaltıspor ile deplasmanda oynayacak.
    İlk yarının bitimine 7 hafta kala oynayacağı 7 maçtan 5 galibiyet iki beraberlik çıkartması halinde toplam 26 puanla ilk yarıyı ilk üçün içerisinde belkide lider bitirir.
    Kalan yedi haftada Ispartasporu zorlayacak iki maçtan birisi bu hafta oynayacağımız kepezbelediyes por maçı, bir diğeride yine deplasmanda oynayacağımız Bucak oğuzhanspor maçı olur. Zor maçları geride bırakan ve bundan sonraki haftalar kümede kalma mücadelesi veren takımlarla oynayacak olan temsilcimizin geride kalan 6 haftada en büyük sorunu gol noktalarındaki son vuruşlardaki şansızlığı olurken, en bariz yönü ise 90 dakika boyunca kazanma arzusunu sahaya yansıtması.
    Ligin ikinci yarısı ilea birlikte yapılacak ara transferlerle kadrosunu güçlendirerek gol sorununu çözmesi halinde Ispartadavrazsporun sezonu şampiyon olarak tamamlaması içten bile değil.
    Bu arada sakatlıklar ve kart cezalarıda Ispartadavrazsporun en büyük sorunu olarak görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.