FRANSA'DA TERÖR SALDIRISI!..

15.07.2016 - 12:11, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

FRANSA'DA TERÖR SALDIRISI!..

Fransa'da terör saldırısı : 84 ölü!.. Son dakika haberi Fransa'dan terör saldırısı ile geldi. Fransa'nın Nice kentinde Fransız İhtilali'nin ilk kıvılcımı sayılan Bastille Günü kutlamaları sırasında dünyaca ünlü "Promenade Des Anglais" caddesinde yerel saatle 22:35'te korkunç bir terör saldırısı gerçekleşti. Ölü sayısı her geçen dakika artıyor.  Kutlamalar sırasında bir kamyon kalabalığın arasına daldı. 84 kişi hayatını kaybetti, 50'si ağır olmak üzere 100'e yakın kişinin de yaralandığı belirtiliyor. Fransa basını, saldırganın 31 yaşında Nice'te yaşayan bir Tunuslu olduğunu açıkladı. Savcı saldırının gerçekleştirildiği kamyonun kiralandığını ifade etti. Kamyondan çıkan bomba ve mühimmatın ise sahte olduğu belirlendi. Nice genelinde alarm seviyesi arttırıldı. Ülkede 3 günlük ulusal yas ilan edildi. Fransa'dan gelen son dakika haberlerini anında aktaracağız. Saldırı görüntüleri de kameralara saniye saniye yansıdı. Polisin kamyon kaçarken arkasından koşarak ve ateş açarak durdurma çabaları görüntülerde ortaya çıktı.  

Fransa'da terör saldırısı : 84 ölü!..

Son dakika haberi Fransa'dan terör saldırısı ile geldi. Fransa'nın Nice kentinde Fransız İhtilali'nin ilk kıvılcımı sayılan Bastille Günü kutlamaları sırasında dünyaca ünlü "Promenade Des Anglais" caddesinde yerel saatle 22:35'te korkunç bir terör saldırısı gerçekleşti. Ölü sayısı her geçen dakika artıyor. 

Kutlamalar sırasında bir kamyon kalabalığın arasına daldı. 84 kişi hayatını kaybetti, 50'si ağır olmak üzere 100'e yakın kişinin de yaralandığı belirtiliyor. Fransa basını, saldırganın 31 yaşında Nice'te yaşayan bir Tunuslu olduğunu açıkladı. Savcı saldırının gerçekleştirildiği kamyonun kiralandığını ifade etti. Kamyondan çıkan bomba ve mühimmatın ise sahte olduğu belirlendi. Nice genelinde alarm seviyesi arttırıldı. Ülkede 3 günlük ulusal yas ilan edildi. Fransa'dan gelen son dakika haberlerini anında aktaracağız.

Saldırı görüntüleri de kameralara saniye saniye yansıdı. Polisin kamyon kaçarken arkasından koşarak ve ateş açarak durdurma çabaları görüntülerde ortaya çıktı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.