GEÇEN SENENİN RÖVANŞINI ALDIK

SPOR 27.11.2017 - 13:52, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

GEÇEN SENENİN RÖVANŞINI ALDIK

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Isparta Davrazspor, kritik maçta Sarayönüspor’u 1-0 yenerek altın değerinde bir galibiyete imza attı. Geçtiğimiz sezon biz Davrazspor’u şampiyonluktan eden Sarayönüne karşı maç öncesi camiada iyi bir motivasyon sağlandı ve buda bize galibiyeti getirdi. Maçın analizine geçmeden önce 2 konuya değinmek istiyorum. Öncelikle Gökhan hocamızın maçın son dakikalarda yaptığı hareket adeta beni mest etti. 1-0 önce götürdüğümüz maçın son dakikalarında oyunu yavaşlatma adına Koray kılavuz sakatlanarak kendini yere bıraktı bunu gören Gökhan hocamız Koray’ı hemen uyarark kalk biz yatarak değil oynayarak kazanacağız dercesine tepki gösterdi. Futbol sahalarında eşine az rastlanır bir durumu Gökhan hocamızdan görmek mutluluk verici kendisini bu davranışından dolayı tebrik ediyorum. 2. Bir konu ise Taraftarımız; taraftarımız Sarayönüsporlu futbolcuların maç boyunca tribünleri tahrik etme çabasına karşılık vermeyerek 90 dakika boyunca takımımızı desteklediler  ve Serik maçı öncesi olası bir saha kapatma cezasına izin vermediler. Bu konuda büyük çaba sarf eden tribün liderimiz Uğur Tarakçı ve nezdinden ki bütün taraftarımızı tebrik ediyor, kalan maçlardada aynı hassasiyeti göstermelerini diliyorum. Maçın analizine gelecek olursak ilk golü atanın yüksek ihtimalle maçı kazanacağını maç öncesi herkes tahmin edebilirdi. Öyle ki Gökhan hocamızda bunu farkına vararak takımı hücum futbolu oynattı ilk yarının son dakikalarında bulduğumuz gol ile maçı kazanmayı bildik. Maçı kazandık fakat şans faktörüde yanımızdaydı. Sarayönünün 10 kişi kalması etkisiz atakları skoru korumamıza yardımcı oldu fakat 10 kişi kalan rakibimize karşı oyunu koparacak ataklardan yararlanamadık. Hani derler ya atamayana atarlar bu terimi yaşamamak için 2.- 3. Golüde atamamız gerekirdi. Oyuncularımız 60. Dakikadan sonra oyundan düşüyor ve gayriciddi oynamaya başlıyorlar bu sorunu çözmeliyiz. Artık telefisi olmayan maçlara yaklaşıyoruz ve en ufak hatamızda şampiyonluk yolunda ağır yara alabiliriz. Genel olarak iyi iş çıkardığımızı ve geçen sezon ki Sarayönü maçınıon rövanşını aldığımızı düşünüyorum      

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Isparta Davrazspor, kritik maçta Sarayönüspor’u 1-0 yenerek altın değerinde bir galibiyete imza attı. Geçtiğimiz sezon biz Davrazspor’u şampiyonluktan eden Sarayönüne karşı maç öncesi camiada iyi bir motivasyon sağlandı ve buda bize galibiyeti getirdi.

Maçın analizine geçmeden önce 2 konuya değinmek istiyorum. Öncelikle Gökhan hocamızın maçın son dakikalarda yaptığı hareket adeta beni mest etti. 1-0 önce götürdüğümüz maçın son dakikalarında oyunu yavaşlatma adına Koray kılavuz sakatlanarak kendini yere bıraktı bunu gören Gökhan hocamız Koray’ı hemen uyarark kalk biz yatarak değil oynayarak kazanacağız dercesine tepki gösterdi. Futbol sahalarında eşine az rastlanır bir durumu Gökhan hocamızdan görmek mutluluk verici kendisini bu davranışından dolayı tebrik ediyorum. 2. Bir konu ise Taraftarımız; taraftarımız Sarayönüsporlu futbolcuların maç boyunca tribünleri tahrik etme çabasına karşılık vermeyerek 90 dakika boyunca takımımızı desteklediler  ve Serik maçı öncesi olası bir saha kapatma cezasına izin vermediler. Bu konuda büyük çaba sarf eden tribün liderimiz Uğur Tarakçı ve nezdinden ki bütün taraftarımızı tebrik ediyor, kalan maçlardada aynı hassasiyeti göstermelerini diliyorum.

Maçın analizine gelecek olursak ilk golü atanın yüksek ihtimalle maçı kazanacağını maç öncesi herkes tahmin edebilirdi. Öyle ki Gökhan hocamızda bunu farkına vararak takımı hücum futbolu oynattı ilk yarının son dakikalarında bulduğumuz gol ile maçı kazanmayı bildik. Maçı kazandık fakat şans faktörüde yanımızdaydı. Sarayönünün 10 kişi kalması etkisiz atakları skoru korumamıza yardımcı oldu fakat 10 kişi kalan rakibimize karşı oyunu koparacak ataklardan yararlanamadık. Hani derler ya atamayana atarlar bu terimi yaşamamak için 2.- 3. Golüde atamamız gerekirdi. Oyuncularımız 60. Dakikadan sonra oyundan düşüyor ve gayriciddi oynamaya başlıyorlar bu sorunu çözmeliyiz. Artık telefisi olmayan maçlara yaklaşıyoruz ve en ufak hatamızda şampiyonluk yolunda ağır yara alabiliriz. Genel olarak iyi iş çıkardığımızı ve geçen sezon ki Sarayönü maçınıon rövanşını aldığımızı düşünüyorum


 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.