GÖKHAN ÇELEBİ TAKIMDAN AYRILIYOR MU ?

SPOR 20.12.2017 - 16:06, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

GÖKHAN ÇELEBİ TAKIMDAN AYRILIYOR MU ?

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, ilk yarıyı lider Serik Belediyespor’un 11 puan gerisinde 26 puanla ikinci sırada tamamladı. Bu maçın ardından Camiada kaos ortamı oluşurken takımın teknik patronu Gökhan çelebinin yönetime istifasını sunduğu öğrenildi. Gökhan Çelebinin daha öncede istifasını sunduğu ve yönetim tarafından reddedildiği gelen bilgiler arasında. Alınan bilgilere göre Gökhan çelebinin Serik maçının ertesi günü yönetime istifasını verdiği Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın’ın istifayı kabul etmeyerek seninle ilgili bir problem yok dediği öğrenildi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, ilk yarıyı lider Serik Belediyespor’un 11 puan gerisinde 26 puanla ikinci sırada tamamladı. Bu maçın ardından Camiada kaos ortamı oluşurken takımın teknik patronu Gökhan çelebinin yönetime istifasını sunduğu öğrenildi.

Gökhan Çelebinin daha öncede istifasını sunduğu ve yönetim tarafından reddedildiği gelen bilgiler arasında. Alınan bilgilere göre Gökhan çelebinin Serik maçının ertesi günü yönetime istifasını verdiği Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın’ın istifayı kabul etmeyerek seninle ilgili bir problem yok dediği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.