Gözler Aygündüz’de

SİYASET 03.09.2015 - 16:46, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Gözler Aygündüz’de

Ispartalı işadamı Türker Aygündüz’ün Milletvekili seçimleri öncesinde AK partiden aday adayı olmak için nabız yokladığı öğrenildi. Ispartalı işadamı Türker Aygündüz beraberinde Baliköy belediye Başkanı Ahmet Artun ile Kültür Turizm Bakanı Yalçın Topçu’yu makamında ziyaret ettiler. İşadamı Aygündüz yakın arkadaşı olan Bakan Topçu ile makamında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti. Hemşehrimiz Aygündüz, uzun yıllara dayanan dostlukları bulunduğu Bakan Topçu’nun seçim hükümetinde başarılı hizmetlere imza atacağını söyledi. Aygündüz geçtiğimiz günlerde ise maliye Bakanı müsteşarı hemşehrimiz İsa Coşkun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu. AK partiden aday adayı olan hemşehrimiz Türker Aygündüz’ün 1 Kasımda yapılacak olan Genel seçimlerde yeniden aday adayı olmak için nabız yokladığı gelen bilgiler arasında. Aygündüz’ün yakın çevresi ile istişare ederek adaylığına karar vereceği öğrenildi.

Ispartalı işadamı Türker Aygündüz’ün Milletvekili seçimleri öncesinde AK partiden aday adayı olmak için nabız yokladığı öğrenildi.

Ispartalı işadamı Türker Aygündüz beraberinde Baliköy belediye Başkanı Ahmet Artun ile Kültür Turizm Bakanı Yalçın Topçu’yu makamında ziyaret ettiler. İşadamı Aygündüz yakın arkadaşı olan Bakan Topçu ile makamında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti. Hemşehrimiz Aygündüz, uzun yıllara dayanan dostlukları bulunduğu Bakan Topçu’nun seçim hükümetinde başarılı hizmetlere imza atacağını söyledi. Aygündüz geçtiğimiz günlerde ise maliye Bakanı müsteşarı hemşehrimiz İsa Coşkun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu.

AK partiden aday adayı olan hemşehrimiz Türker Aygündüz’ün 1 Kasımda yapılacak olan Genel seçimlerde yeniden aday adayı olmak için nabız yokladığı gelen bilgiler arasında. Aygündüz’ün yakın çevresi ile istişare ederek adaylığına karar vereceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.