Günaydın'ın Referandum cevabı

SİYASET 28.01.2017 - 12:29, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Günaydın'ın Referandum cevabı

Cumhurbaşkanlığı için Nisan ayı başında yapılması planlanan referandumda Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın evet diyeceği ve aktif olarak kampanya sürecine katılacağı belirtildi. Edinilen bilgilere göre Günaydın'ın geçtiğimiz hafta içinde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile uzun süren bir görüşme yaptığı öğrenildi. Dün’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Belediye Başkanları ile yaptığı toplantıya katılan Başkan Günaydın’ın referandumdaki kararı ile ilgili olarak bu hafta içinde açıklama yapması bekleniyor.  Kaynak:Çözüm Gazetesi

Cumhurbaşkanlığı için Nisan ayı başında yapılması planlanan referandumda Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın evet diyeceği ve aktif olarak kampanya sürecine katılacağı belirtildi.

Edinilen bilgilere göre Günaydın'ın geçtiğimiz hafta içinde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile uzun süren bir görüşme yaptığı öğrenildi. Dün’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Belediye Başkanları ile yaptığı toplantıya katılan Başkan Günaydın’ın referandumdaki kararı ile ilgili olarak bu hafta içinde açıklama yapması bekleniyor. 

Kaynak:Çözüm Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.