Hayalini gerçeğe dönüştürdü

ISPARTA 22.04.2021 - 13:21, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Hayalini gerçeğe dönüştürdü

Özel Eğitim Öğretmeni Işıl Aydın pandemi dönemini fırsata çevirdi. Kendisinin yazdığı küçük hikayeleri 4 ayrı kitap halinde bastırarak öğrencilerle buluşturan Aydın, amacının kitap sayısını 20’lerin üzerine çıkarmak olduğunu söyledi.
Isparta Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü’nde özel eğitim öğretmenliği görevini yürüten Işıl Aydın pandemi döneminde kendisine ilham geldiğini belirterek çocuklara yönelik yazdığı hikayeleri kitaba dönüştürdüğünü ifade etti. IGC BAŞKANI BAŞ’I ZİYARET ETTİ Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı Nokta Gazetesindeki ofisinde geçtiğimiz gün İş Kadını Aynur Köse ile birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulunan Özel Eğitim Öğretmeni Işıl Aydın basımı tamamlanarak satışa sunulan 4 kitabı hakkında da bilgiler verdi. Duayen gazeteci Nasuh Özkan’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Özel Eğitim Öğretmeni Işıl Aydın, geçtiğimiz yıl pandemi döneminin başlamasıyla birlikte kendisine bir ilham geldiğini ve çocuklara yönelik küçük küçük hikayeler hazırladığını ve daha sonra bu hikayelerin kitap halinde basımını gerçekleştirdiğini ifade etti. AMACIM ESER BIRAKMAK Şeker Kız, Pandemi Salgını: Haydi Sağlık Günlere Momi, Ispartalı Momi Kirazlı Köyde ve Su Damlası Lulu isimli 4 ayrı kitabının basımının Gülnar Yayınları tarafından gerçekleştirildiğini ve kitaplarının ayrıca bazı yayınevleri tarafından  internet siteleri tarafından da Türkiye genelinde satışının yapıldığını kaydeden Eğitimci-Yazar Işıl Aydın, “Amacım eser bırakmak, manevi olarak mutlu olmaktır. Ben zaman zaman küçük hikayeler yazarım ve bu pandemi döneminde de  bu çalışmalarımı daha da yoğunlaştırdım. Bana bir ilham geldi ve küçük hikayelerimi değişik isimler altında küçük kitaplara dönüştürdüm. Her kitapta ayrı bir konu işleniyor. Yazdığım kitaplarım genelde 1 ve 2. Sınıf öğrencileri ile özel eğitim öğrencilerine hitap ediyor” dedi. BAZI BELEDİYE VE STK’LARDAN DA DESTEK GELDİ Bastırdığı kitapları bazı belediye ve STK’ların belirli ölçüde satın alarak köy çocuklarına dağıtımının gerçekleştirildiğini de hatırlatan Işıl Aydın, “Sırada iki kitap daha var. Amacım 20-25 civarında kitap hazırlayıp basımını gerçekleştirmek. Bu işten mutlu oluyorum, paradan ziyade beni bu işin manevi yönü mutlu ediyor. Kendimde 150-200 dolayında kitabı çocuklara ücretsiz olarak ulaştırdım.” dedi. KİTAPLARINI IGC BAŞKANI BAŞ’A TAKDİM ETTİ Ziyaret sırasında Eğitimci-Yazar Işıl Aydın, basımı tamamlanarak satışa sunulan Ispartalı Momi Kirazlı Köyde, Su Damlası Lulu, Sağlıklı Günlere Momi ve Şeker Kız isimli 4 ayrı kitabını Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’a takdim etti.  “HER TÜRLÜ DESTEĞE VERMEYE HAZIRIZ” Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da, Eğitimci-Yazar Işıl Aydın’ın kendisine hediye ettiği kitapları çok beğendiğini belirterek, Aydın’ı böyle bir çalışmasından dolayı tebrik etti. Basın olarak kendisine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydeden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, ziyaretlerinden dolayı başta Eğitimci-Yazar Işıl Aydın’a ve İş Kadını Aynur Köse’ye teşekkür etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)
Özel Eğitim Öğretmeni Işıl Aydın pandemi dönemini fırsata çevirdi. Kendisinin yazdığı küçük hikayeleri 4 ayrı kitap halinde bastırarak öğrencilerle buluşturan Aydın, amacının kitap sayısını 20’lerin üzerine çıkarmak olduğunu söyledi.

Isparta Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü’nde özel eğitim öğretmenliği görevini yürüten Işıl Aydın pandemi döneminde kendisine ilham geldiğini belirterek çocuklara yönelik yazdığı hikayeleri kitaba dönüştürdüğünü ifade etti.

IGC BAŞKANI BAŞ’I ZİYARET ETTİ

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı Nokta Gazetesindeki ofisinde geçtiğimiz gün İş Kadını Aynur Köse ile birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulunan Özel Eğitim Öğretmeni Işıl Aydın basımı tamamlanarak satışa sunulan 4 kitabı hakkında da bilgiler verdi. Duayen gazeteci Nasuh Özkan’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Özel Eğitim Öğretmeni Işıl Aydın, geçtiğimiz yıl pandemi döneminin başlamasıyla birlikte kendisine bir ilham geldiğini ve çocuklara yönelik küçük küçük hikayeler hazırladığını ve daha sonra bu hikayelerin kitap halinde basımını gerçekleştirdiğini ifade etti.

AMACIM ESER BIRAKMAK

Şeker Kız, Pandemi Salgını: Haydi Sağlık Günlere Momi, Ispartalı Momi Kirazlı Köyde ve Su Damlası Lulu isimli 4 ayrı kitabının basımının Gülnar Yayınları tarafından gerçekleştirildiğini ve kitaplarının ayrıca bazı yayınevleri tarafından  internet siteleri tarafından da Türkiye genelinde satışının yapıldığını kaydeden Eğitimci-Yazar Işıl Aydın, “Amacım eser bırakmak, manevi olarak mutlu olmaktır. Ben zaman zaman küçük hikayeler yazarım ve bu pandemi döneminde de  bu çalışmalarımı daha da yoğunlaştırdım. Bana bir ilham geldi ve küçük hikayelerimi değişik isimler altında küçük kitaplara dönüştürdüm. Her kitapta ayrı bir konu işleniyor. Yazdığım kitaplarım genelde 1 ve 2. Sınıf öğrencileri ile özel eğitim öğrencilerine hitap ediyor” dedi.

BAZI BELEDİYE VE STK’LARDAN DA DESTEK GELDİ

Bastırdığı kitapları bazı belediye ve STK’ların belirli ölçüde satın alarak köy çocuklarına dağıtımının gerçekleştirildiğini de hatırlatan Işıl Aydın, “Sırada iki kitap daha var. Amacım 20-25 civarında kitap hazırlayıp basımını gerçekleştirmek. Bu işten mutlu oluyorum, paradan ziyade beni bu işin manevi yönü mutlu ediyor. Kendimde 150-200 dolayında kitabı çocuklara ücretsiz olarak ulaştırdım.” dedi.

KİTAPLARINI IGC BAŞKANI BAŞ’A TAKDİM ETTİ

Ziyaret sırasında Eğitimci-Yazar Işıl Aydın, basımı tamamlanarak satışa sunulan Ispartalı Momi Kirazlı Köyde, Su Damlası Lulu, Sağlıklı Günlere Momi ve Şeker Kız isimli 4 ayrı kitabını Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’a takdim etti. 

“HER TÜRLÜ DESTEĞE VERMEYE HAZIRIZ”

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da, Eğitimci-Yazar Işıl Aydın’ın kendisine hediye ettiği kitapları çok beğendiğini belirterek, Aydın’ı böyle bir çalışmasından dolayı tebrik etti. Basın olarak kendisine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydeden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, ziyaretlerinden dolayı başta Eğitimci-Yazar Işıl Aydın’a ve İş Kadını Aynur Köse’ye teşekkür etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.