Haydar Kemal Kurt istedi, Rektör hoca söz verdi

EĞİTİM 06.10.2015 - 11:31, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Haydar Kemal Kurt istedi, Rektör hoca söz verdi

AK Parti Isparta Miletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin İlker Çarıkçı’ya yaptığı ziyarette Yalvaç’a İşletme Fakültesi kurulması sözü aldı. AK Parti Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, seçim çalışmalarına devam ediyor. Kurt, ilçelere gerçekleştirdiği ziyaretler sonrasında Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin İlker Çarıkçı’ya gerçekleştirdiği ziyarette, Isparta’nın eğitim hayatı ile ilgili bilgiler aldı. Yalvaç’a bir fakülte kurulması ile ilgili istekte bulunan Kurt, Prof. Dr. Çarıkçı’dan İşletme Fakültesi kurulması sözü aldı. ISPARTA EĞİTİMDE DAHA ÜST SIRALARA YERLEŞECEK Haydar Kemal Kurt, “Isparta’mız eğitimde Türkiye’de önde gelen illerden bir tanesi. Üniversitemizin öğrenci potansiyeli ve kalitesi zaten tartışılmaz. Başarılı bir üniversite olmanın yanı sıra öğrenci potansiyeli ile ilgili de adını duyuran Süleyman Demirel Üniversitesi gelecekte çok daha iyi bir konumda olacak. Ben Yalvaç’a 4 yıllık bir işletme fakültesi kurulması ile ilgili Rektör hocamızdan talepte bulundum. Kendisi de bana talebimin uygun olduğunu ve kurulması ile ilgili söz verdi. İnşallah Isparta ilçeleriyle eğitimde daha üst sıralara yerleşecek” diye konuştu. SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin İlker Çarıkçı’da AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt’un 4 yıllık fakülte talebi üzerine, “Isparta’yı merkez ve ilçeleriyle birlikte bir bütün olarak görüyoruz. Dolayısıyla Sayın Kurt’un bizden istediği 4 yıllık fakülte talebini inşallah gerçekleştiririz. Yalvaç’a İşletme Fakültesi kurulması bizim de sıcak baktığımız bir konu” dedi.

AK Parti Isparta Miletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin İlker Çarıkçı’ya yaptığı ziyarette Yalvaç’a İşletme Fakültesi kurulması sözü aldı.

AK Parti Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, seçim çalışmalarına devam ediyor. Kurt, ilçelere gerçekleştirdiği ziyaretler sonrasında Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin İlker Çarıkçı’ya gerçekleştirdiği ziyarette, Isparta’nın eğitim hayatı ile ilgili bilgiler aldı. Yalvaç’a bir fakülte kurulması ile ilgili istekte bulunan Kurt, Prof. Dr. Çarıkçı’dan İşletme Fakültesi kurulması sözü aldı.



ISPARTA EĞİTİMDE DAHA ÜST SIRALARA YERLEŞECEK

Haydar Kemal Kurt, “Isparta’mız eğitimde Türkiye’de önde gelen illerden bir tanesi. Üniversitemizin öğrenci potansiyeli ve kalitesi zaten tartışılmaz. Başarılı bir üniversite olmanın yanı sıra öğrenci potansiyeli ile ilgili de adını duyuran Süleyman Demirel Üniversitesi gelecekte çok daha iyi bir konumda olacak. Ben Yalvaç’a 4 yıllık bir işletme fakültesi kurulması ile ilgili Rektör hocamızdan talepte bulundum. Kendisi de bana talebimin uygun olduğunu ve kurulması ile ilgili söz verdi. İnşallah Isparta ilçeleriyle eğitimde daha üst sıralara yerleşecek” diye konuştu.

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin İlker Çarıkçı’da AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt’un 4 yıllık fakülte talebi üzerine, “Isparta’yı merkez ve ilçeleriyle birlikte bir bütün olarak görüyoruz. Dolayısıyla Sayın Kurt’un bizden istediği 4 yıllık fakülte talebini inşallah gerçekleştiririz. Yalvaç’a İşletme Fakültesi kurulması bizim de sıcak baktığımız bir konu” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.