Haydar Kemal Kurt'tan, Yalvaç'a yatırım

İLÇE HABERLERİ 01.10.2015 - 13:24, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Haydar Kemal Kurt'tan, Yalvaç'a yatırım

Yalvaç'ın işsizlik sorunu açısından çok önemli bir çözüm sunacak ÇAĞRI MERKEZİ yatırımı, nihayet Ak Parti adayı Haydar Kemal Kurt'un girişimleriyle gerçekleşiyor.Yalvaç'a bir çağrı merkezi kurulması konusunda görüşmeler yapan Kurt'un girişimleri sonucu gerekli teknik incelemeleri yapan 32NET Çağrı Merkezi'nin, Yalvaç'a yatırım yapmayı planladığını duyuruldu. Kanal32'de canlı yayına çıkan 32NET Çağrı Merkezi'nin Genel Müdürü Erkan Yalçın, Isparta il merkezi dışında yatırım için yaptıkları fizibilite çalışmaları için Yalvaç ve Eğirdir ilçelerinin uygun bulunduğunu belirterek, "Haydar Kemal Kurt vekilimiz bu konunun üzerinde ısrarla durdu. Sayın Valimizin de bu konuda teşvikleri oldu. Yalvaç'a yatırımyapmayı planlıyoruz." dedi. 32NET firması Yalvaç'a 250 kişilikbir ÇAĞRI MERKEZİ açmayı planlıyor. Konuyla ilgili incelemelerde bulunmak üzere 32 NET Genel Müdürü Erkan Yalçın ilçemize gelerek Ak Parti Yalvaç İlçe BaşkanıAhmet Sektioğlu ile birlikte çeşitli inceleme ve görüşmeler gerçekleştirecekler. Çağrı merkezi için düşünülen yerin eski hastane binasıolabileceği kaydedildi.  

Yalvaç'ın işsizlik sorunu açısından çok önemli bir çözüm sunacak ÇAĞRI MERKEZİ yatırımı, nihayet Ak Parti adayı Haydar Kemal Kurt'un girişimleriyle gerçekleşiyor.Yalvaç'a bir çağrı merkezi kurulması konusunda görüşmeler yapan Kurt'un girişimleri sonucu gerekli teknik incelemeleri yapan 32NET Çağrı Merkezi'nin, Yalvaç'a yatırım yapmayı planladığını duyuruldu. Kanal32'de canlı yayına çıkan 32NET Çağrı Merkezi'nin Genel Müdürü Erkan Yalçın, Isparta il merkezi dışında yatırım için yaptıkları fizibilite çalışmaları için Yalvaç ve Eğirdir ilçelerinin uygun bulunduğunu belirterek, "Haydar Kemal Kurt vekilimiz bu konunun üzerinde ısrarla durdu. Sayın Valimizin de bu konuda teşvikleri oldu. Yalvaç'a yatırımyapmayı planlıyoruz." dedi.

32NET firması Yalvaç'a 250 kişilikbir ÇAĞRI MERKEZİ açmayı planlıyor. Konuyla ilgili incelemelerde bulunmak üzere 32 NET Genel Müdürü Erkan Yalçın ilçemize gelerek Ak Parti Yalvaç İlçe BaşkanıAhmet Sektioğlu ile birlikte çeşitli inceleme ve görüşmeler gerçekleştirecekler. Çağrı merkezi için düşünülen yerin eski hastane binasıolabileceği kaydedildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.