Hayvan dostu Yaman’a ödül

23.03.2015 - 19:50, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Hayvan dostu Yaman’a ödül

Isparta Hayvan sahiplendirme platformu yaptığı haberler ve verdiği desteklerden ötürü gazeteci Hakan Yaman’a plaket verdi. Platformun kurucusu ve gönüllü hayvan dostu  Mete Varol, “Isparta’daki sahipsiz hayvanlara sahip çıkan platformumuza her konuda destek olan ve yaptığı haber ve köşe yazıları ile toplumu bilinçlendiren gazeteci Hakan Yaman’a bu plaketi vermekten onur duyuyoruz. Her zaman yanımızda gördüğümüz ve bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen gazeteci Yaman’ın bundan sonraki süreçtete sokak hayvanlarının bakımı ve sahiplendirilmesi noktasında yanımızda olacağına inanıyor kendisine teşekkür ediyoruz’ dedi.   Gazeteci Hakan Yaman’da aldığı bu plaketin hakkını verebilmek adına bundan sonraki süreçtede hayvan dostlarının yanında olacağını söyleyerek duygularını şöyle ifade etti.   “Hayvanda bir canlıdır ve her türlü bakıma muhtaçtır. Bu nedenle sokakta kaderine terkedilmiş köpek, kedi ve diğer hayvanların toplum tarafından koruma altına alınması, yiyecekv e barınma ihtiyaçlarının giderilmesi, gerekirse sağlık ve bakımlarının yapılması için herkese büyük görevler düşüyor. Özellikle belediyenin bu konuda daha duyarlı olduğunu ve bundan sonraki süreçtede olacağını düşünüyorum. Ayrıca hayvanlara destek olmak isteyen duyarlı insanların Isparta hayvan sahiplendirme platformu ile diyaloğa girerek katkı sağlamaları mümkündür, bu vesile ile bizleri onere eden ve plaketle ödüllendiren arkadaşlara teşekkür ediyor, her zaman yanlarında olduğumu birkez daha ifade etmek istiyorum” dedi.
Isparta Hayvan sahiplendirme platformu yaptığı haberler ve verdiği desteklerden ötürü gazeteci Hakan Yaman’a plaket verdi. Platformun kurucusu ve gönüllü hayvan dostu  Mete Varol, “Isparta’daki sahipsiz hayvanlara sahip çıkan platformumuza her konuda destek olan ve yaptığı haber ve köşe yazıları ile toplumu bilinçlendiren gazeteci Hakan Yaman’a bu plaketi vermekten onur duyuyoruz. Her zaman yanımızda gördüğümüz ve bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen gazeteci Yaman’ın bundan sonraki süreçtete sokak hayvanlarının bakımı ve sahiplendirilmesi noktasında yanımızda olacağına inanıyor kendisine teşekkür ediyoruz’ dedi.
 
Gazeteci Hakan Yaman’da aldığı bu plaketin hakkını verebilmek adına bundan sonraki süreçtede hayvan dostlarının yanında olacağını söyleyerek duygularını şöyle ifade etti.
 
“Hayvanda bir canlıdır ve her türlü bakıma muhtaçtır. Bu nedenle sokakta kaderine terkedilmiş köpek, kedi ve diğer hayvanların toplum tarafından koruma altına alınması, yiyecekv e barınma ihtiyaçlarının giderilmesi, gerekirse sağlık ve bakımlarının yapılması için herkese büyük görevler düşüyor. Özellikle belediyenin bu konuda daha duyarlı olduğunu ve bundan sonraki süreçtede olacağını düşünüyorum. Ayrıca hayvanlara destek olmak isteyen duyarlı insanların Isparta hayvan sahiplendirme platformu ile diyaloğa girerek katkı sağlamaları mümkündür, bu vesile ile bizleri onere eden ve plaketle ödüllendiren arkadaşlara teşekkür ediyor, her zaman yanlarında olduğumu birkez daha ifade etmek istiyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.