HER ŞEY ISPARTA DAVRAZSPOR İÇİN

SPOR 24.01.2017 - 13:57, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

HER ŞEY ISPARTA DAVRAZSPOR İÇİN

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup'ta mücadele eden Isparta Davrazspor'un forma kampanyasına destekler sürüyor. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tam 100 adet Isparta Davrazspor forması satın alarak örnek bir davranışa imza attı. Pembe-yeşillilere destek sağlamak için satışa çıkartılan formalardan 100 adet alan aile ve sosyal politikalar müdürlüğü çalışanları formalarla birlikte fotoğraf çektirdiler. “Formayı al, sende destek ol”kampanyasına destek oldular. “Her Şey Isparta Davrazspor için” diyerek tüm kente bu kampanyaya davet ettiler.Aile ve sosyal politikalar İl Müdürlüğü personelinin bu örnek davranışı büyük takdir topladı.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup'ta mücadele eden Isparta Davrazspor'un forma kampanyasına destekler sürüyor.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tam 100 adet Isparta Davrazspor forması satın alarak örnek bir davranışa imza attı. Pembe-yeşillilere destek sağlamak için satışa çıkartılan formalardan 100 adet alan aile ve sosyal politikalar müdürlüğü çalışanları formalarla birlikte fotoğraf çektirdiler.

“Formayı al, sende destek ol”kampanyasına destek oldular. “Her Şey Isparta Davrazspor için” diyerek tüm kente bu kampanyaya davet ettiler.
Aile ve sosyal politikalar İl Müdürlüğü personelinin bu örnek davranışı büyük takdir topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.