Hilton Isparta'ya geliyor

29.04.2015 - 14:52, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Hilton Isparta'ya geliyor

Dünya otelcilik devi Hilton, Türkiye’deki 60’ncı yılını 60’ncı otelini açarak kutluyor. Hilton Garden yıl sonuna kadar Centrum Garden’daki yerini alacak. Dünya devi olan Hilton, Isparta’ya 14 Milyon dolarlık bir yatırımla oteller zincirine Isparta’yı da ekliyor.Centrum Garden’da yıl sonuna kadar faaliyete başlayacak olan Hilton Garden 150 odalı bir otel olarak 5 yıldız konforunu müşterilerine yaşatacak. Hilton Worldwide EMEA sorumlusu Michael Collini, markayla ilgili detayları bugün Mesut Şener ile birlikte gazetecilerin karşısına çıkarak anlattı.Isparta’ya yatırım yapmış olmaktan mutluluk duyduklarını kaydeden Collini, “Isparta’ya Kara Havacılık Okulu’nun gelmesi, Şehir Hastanesi’nin yürüme mesafesinde olması, kış turizmi gibi etkenleri yan yana getirdiğimizde Isparta’nın gelişimi bizi umutlandırdı” dedi. Bu yıl sonuna kadar İzmir, Isparta, Trabzon ve Erzincan’a yeni Hilton Garden zincirine ekleyeceklerini kaydeden Collini Isparta’dan ümitli olduklarını da sözlerine ekledi. Mesut Şener gazetecilere yaptığı açıklamada 14 Milyon Dolarlık bir yatırım olan Hilton Garden’ın yaklaşık 100 kişiye istihdam sağlayacağını ve 5 yıldızlı bir konforu müşterilerine yaşatacağını ifade etti. Isparta’nın dünyadaki Hilton ağına dahil olmasının kentin tanıtımı ve turizmi açısından son derece önem taşıdığını da ifade eden Şener, Önümüzdeki dönemlerde Isparta’da yeni otellere, yeni konseptlere de ihtiyaç doğabileceğini kaydetti. Otelin yıl sonuna kadar faaliyete geçmesi bekleniyor. 

Dünya otelcilik devi Hilton, Türkiye’deki 60’ncı yılını 60’ncı otelini açarak kutluyor. Hilton Garden yıl sonuna kadar Centrum Garden’daki yerini alacak.

Dünya devi olan Hilton, Isparta’ya 14 Milyon dolarlık bir yatırımla oteller zincirine Isparta’yı da ekliyor.Centrum Garden’da yıl sonuna kadar faaliyete başlayacak olan Hilton Garden 150 odalı bir otel olarak 5 yıldız konforunu müşterilerine yaşatacak.


Hilton Worldwide EMEA sorumlusu Michael Collini, markayla ilgili detayları bugün Mesut Şener ile birlikte gazetecilerin karşısına çıkarak anlattı.Isparta’ya yatırım yapmış olmaktan mutluluk duyduklarını kaydeden Collini, “Isparta’ya Kara Havacılık Okulu’nun gelmesi, Şehir Hastanesi’nin yürüme mesafesinde olması, kış turizmi gibi etkenleri yan yana getirdiğimizde Isparta’nın gelişimi bizi umutlandırdı” dedi.


Bu yıl sonuna kadar İzmir, Isparta, Trabzon ve Erzincan’a yeni Hilton Garden zincirine ekleyeceklerini kaydeden Collini Isparta’dan ümitli olduklarını da sözlerine ekledi.


Mesut Şener gazetecilere yaptığı açıklamada 14 Milyon Dolarlık bir yatırım olan Hilton Garden’ın yaklaşık 100 kişiye istihdam sağlayacağını ve 5 yıldızlı bir konforu müşterilerine yaşatacağını ifade etti. Isparta’nın dünyadaki Hilton ağına dahil olmasının kentin tanıtımı ve turizmi açısından son derece önem taşıdığını da ifade eden Şener, Önümüzdeki dönemlerde Isparta’da yeni otellere, yeni konseptlere de ihtiyaç doğabileceğini kaydetti.

Otelin yıl sonuna kadar faaliyete geçmesi bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.