İşte Ak Parti'de Resmi Başvuru Yapan İsimler

SİYASET 02.09.2015 - 14:26, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

İşte Ak Parti'de Resmi Başvuru Yapan İsimler

AK Parti'de Isparta Milletvekilliği aday adaylığı için şimdiye kadar 4 ismin başvurduğu öğrenildi. Isparta Ak Parti'de aday adaylığı için şimdiye kadar 4 ismin resmi başvuruda bulunduğu öğrenildi. Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Başmüfettiş Mehmet Akın, SDÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Rezzan Demiralay, 7 Haziran seçimlerinde listenin dördüncü sırasında bulunan Ayşe Usta ile, geçen dönemde de aday adayı olan Zübeyde Şıbara, resmi başvurusunu yaptı.

AK Parti'de Isparta Milletvekilliği aday adaylığı için şimdiye kadar 4 ismin başvurduğu öğrenildi.

Isparta Ak Parti'de aday adaylığı için şimdiye kadar 4 ismin resmi başvuruda bulunduğu öğrenildi. Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Başmüfettiş Mehmet Akın, SDÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Rezzan Demiralay, 7 Haziran seçimlerinde listenin dördüncü sırasında bulunan Ayşe Usta ile, geçen dönemde de aday adayı olan Zübeyde Şıbara, resmi başvurusunu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.