İşte yeni Bakanlar Kurulu listesi

SİYASET 24.11.2015 - 14:15, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

İşte yeni Bakanlar Kurulu listesi

Hükümet kurma görevini alan Başbakan Ahmet Davutoğlu, kabineyi kurdu. Davutoğlu canlı yayında yeni Bakanlar Kurulu listesini açıkladı. İşte isim isim yeni kabine... Başbakan Ahmet Davutoğlu, geçtiğimiz salı günü 64'ncü Cumhuriyet Hükümetini kurmakla görevlendirilmişti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu görüşmesi sonrası Başbakan Davutoğlu 64. Hükümette Bakanlar Kurulu'nda görev alacak isimleri açıkladı. İŞTE YENİ KABİNE: Başbakan: Ahmet Davutoğlu Başbakan Yardımcısı: Numan Kurtulmuş Başbakan Yardımcısı: Yalçın Akdoğan Başbakan Yardımcısı: Mehmet Şimşek Başbakan Yardımcısı: Tuğrul Türkeş Başbakan Yardımcısı: Lütfi Elvan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı: Berat Albayrak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı: Süleyman Soylu Çevre ve Şehircilik Bakanı: Fatma Güldemet Sarı Ekonomi Bakanı: Mustafa Elitaş Dışişleri Bakanı: Mevlüt Çavuşoğlu Gıda Bakanı: Faruk Çelik Avrupa Bakanı: Volkan Bozkır İçişleri Bakanı: Efkan Ala Adalet Bakanı: Bekir Bozdağ Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı: Binali Yıldırım Milli Savunma Bakanı: İsmet Yılmaz Milli Eğitim Bakanı: Nabi Avcı Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Fikri ışık Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı: Sema Ramazanoğlu Kalkınma Bakanı: Cevdet Yılmaz Kültür ve Turizm Bakanı: Mahir Ünal Maliye Bakanı: Naci Ağbal Orman ve Su İşleri Bakanı: Veysel Eroğlu Sağlık Bakanı: Mehmet Müezzinoğlu Gençlik ve Spor Bakanı: Çağatay Kılıç Gümrük ve Ticaret Bakanı: Bülent Tüfenkçi

Hükümet kurma görevini alan Başbakan Ahmet Davutoğlu, kabineyi kurdu. Davutoğlu canlı yayında yeni Bakanlar Kurulu listesini açıkladı. İşte isim isim yeni kabine...

Başbakan Ahmet Davutoğlu, geçtiğimiz salı günü 64'ncü Cumhuriyet Hükümetini kurmakla görevlendirilmişti.


Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu görüşmesi sonrası Başbakan Davutoğlu 64. Hükümette Bakanlar Kurulu'nda görev alacak isimleri açıkladı.


İŞTE YENİ KABİNE:


Başbakan: Ahmet Davutoğlu

Başbakan Yardımcısı: Numan Kurtulmuş

Başbakan Yardımcısı: Yalçın Akdoğan

Başbakan Yardımcısı: Mehmet Şimşek

Başbakan Yardımcısı: Tuğrul Türkeş

Başbakan Yardımcısı: Lütfi Elvan

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı: Berat Albayrak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı: Süleyman Soylu

Çevre ve Şehircilik Bakanı: Fatma Güldemet Sarı

Ekonomi Bakanı: Mustafa Elitaş

Dışişleri Bakanı: Mevlüt Çavuşoğlu

Gıda Bakanı: Faruk Çelik

Avrupa Bakanı: Volkan Bozkır

İçişleri Bakanı: Efkan Ala

Adalet Bakanı: Bekir Bozdağ

Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı: Binali Yıldırım

Milli Savunma Bakanı: İsmet Yılmaz

Milli Eğitim Bakanı: Nabi Avcı

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Fikri ışık

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı: Sema Ramazanoğlu

Kalkınma Bakanı: Cevdet Yılmaz

Kültür ve Turizm Bakanı: Mahir Ünal

Maliye Bakanı: Naci Ağbal

Orman ve Su İşleri Bakanı: Veysel Eroğlu

Sağlık Bakanı: Mehmet Müezzinoğlu

Gençlik ve Spor Bakanı: Çağatay Kılıç

Gümrük ve Ticaret Bakanı: Bülent Tüfenkçi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.