‘İyi oynayan kazansın’

SPOR 23.11.2016 - 09:20, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

‘İyi oynayan kazansın’

Derbi öncesi her iki klübün Başkanlardan centilmenlik çağrısı
Haftasonu Atatürk stadında yapılacak olan Ispartadavrazspor-Eğirdirspor maçı  öncesinde her iki klübün Başkanları Centilmenlik çağrısı yaptılar. Ispartadavrazspor klüp Başkanı Bülent Sarıgül, Isparta derbisi öncesinde yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Bölgesel amatör ligde mücadele eden Ispartadavrazspor ve Eğirdirspor arasında oynanacak mücadele öncesinde herhangi bir gerginliğe ve kırgınlığa meydan vermeden, her iki klübümüze yakışır bir şekilde mücadele olmasını ve iyi oynayan tarafın kazanmasından yanayız” dedi.     Eğirdirspor klüp başkanı H.İbrahim Uyasal’da tıpkı sarıgül gibi açıklama yaparak şugörüşlere yer verdi. “Kazananın futbol olacağı bir mücadelede her iki takımın taraftarlarınında birbirini kucaklaması, futbolcuların saha içerisinde centilmenlik dışına çıkmadan oynaması ve bizlerinde büyük bir keyifle izleyeceğimiz bir maç olmasını arzu ediyoruz. İnşallah bu sene Gurubumuzda şampiyon olacak takımın Ispartadan çıkması en büyük arzumuz, her iki klübümüzde son haftalarda iyi bir çıkış yakaladı ve rakiplerini dize getirmeyi başardı, Ispartadavrazspor bizim kardeş takımımız, dışarda konuşulanlara, dedikodulara itibar etmeden şehrimize yakışır, hperkesin keyif alacağı bir mücadele olsun” dedi.     Her iki takımızda hafta sonu oynanacak derbi öncesinde hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptıkları idmanla sürdürüyor.
Derbi öncesi her iki klübün Başkanlardan centilmenlik çağrısı

Haftasonu Atatürk stadında yapılacak olan Ispartadavrazspor-Eğirdirspor maçı  öncesinde her iki klübün Başkanları Centilmenlik çağrısı yaptılar.
Ispartadavrazspor klüp Başkanı Bülent Sarıgül, Isparta derbisi öncesinde yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Bölgesel amatör ligde mücadele eden Ispartadavrazspor ve Eğirdirspor arasında oynanacak mücadele öncesinde herhangi bir gerginliğe ve kırgınlığa meydan vermeden, her iki klübümüze yakışır bir şekilde mücadele olmasını ve iyi oynayan tarafın kazanmasından yanayız” dedi.
    Eğirdirspor klüp başkanı H.İbrahim Uyasal’da tıpkı sarıgül gibi açıklama yaparak şugörüşlere yer verdi. “Kazananın futbol olacağı bir mücadelede her iki takımın taraftarlarınında birbirini kucaklaması, futbolcuların saha içerisinde centilmenlik dışına çıkmadan oynaması ve bizlerinde büyük bir keyifle izleyeceğimiz bir maç olmasını arzu ediyoruz. İnşallah bu sene Gurubumuzda şampiyon olacak takımın Ispartadan çıkması en büyük arzumuz, her iki klübümüzde son haftalarda iyi bir çıkış yakaladı ve rakiplerini dize getirmeyi başardı, Ispartadavrazspor bizim kardeş takımımız, dışarda konuşulanlara, dedikodulara itibar etmeden şehrimize yakışır, hperkesin keyif alacağı bir mücadele olsun” dedi.
    Her iki takımızda hafta sonu oynanacak derbi öncesinde hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptıkları idmanla sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.