İyi Parti il ve ilçe başkanları Yalvaç’ta buluştu

ISPARTA 18.01.2022 - 10:20, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

İyi Parti il ve ilçe başkanları Yalvaç’ta buluştu

Türkiye’de, Isparta’da ve Yalvaç’ta kurulduğu günden bu yana oy yüzdesini sürekli yukarıya taşıyan İyi Parti’de saha çalışmaları düzenli olarak sürdürülüyor.
Bu kapsamda, İyi Parti İl Başkanlığı tarafından merkezden başlatılarak her ay bir ilçede yapılan yönetim istişare toplantılarının sonuncusu, geçtiğimiz cuma akşamı Yalvaç’ta yapıldı. İyi Parti Yalvaç İlçe Teşkilatı’nın ev sahipliği yaptığı il ve ilçe başkanlıkları istişare toplantısına, İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur da katıldı. İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam başkanlığında yapılan toplantının ilk kısmında çeşitli konuşmalar yapıldıktan sonra, Yalvaç’ta oluşturulan gençlik teşkilatına başkanlık eden Gökhan Akkoyunlu ile partiye katılan yeni üyelere rozet takma töreni gerçekleştirildi. Toplantının son bölümünde ise, il ve ilçe başkanlıkları yöneticilerinin kendi içlerindeki görüşmeleri gerçekleştirildi. Partilerinin Yalvaç’ta her geçen gün daha da güçlendiğini belirten İyi Parti Yalvaç İlçe Başkanı Süleyman Kocabaş, “Ev sahipliğini gerçekleştirdiğimiz toplantıya katılım gösteren Milletvekilimiz Aylin Cesur’a, İl Başkanımız Hasan Büyükçam’a, il yöneticilerimize, ilçe başkanlarım ve yöneticilerine, Yalvaç teşkilatımızdan katılım gösteren değerli üyelerimiz, gönüllülerimiz, gençlerimiz, hanım kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah İyi’lerin bu gayretli çalışmalarıyla Yalvaç, Isparta ve Türkiye çok iyi olacak.” dedi. İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam da, misafirperverliğinden dolayı İyi Parti Yalvaç İlçe Başkanlığı’na ve Başkan Kocabaş’a teşekkür ederek, “Isparta’da partimizi en üst sıraya taşımakta bize güç veren tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz. Yalvaç da bu yarışta bizim için çok önemli bir noktamız, güzel ve heyecanlı bir ekibimiz var, yeni katılımlar oldu, daha da olacak inşallah. Tüm ilçelerimizle, kadrolarımızla iktidara adım adım yürüyoruz, İyi’lerle her şey çok iyi olacak.” dedi. (HABER MERKEZİ9
Türkiye’de, Isparta’da ve Yalvaç’ta kurulduğu günden bu yana oy yüzdesini sürekli yukarıya taşıyan İyi Parti’de saha çalışmaları düzenli olarak sürdürülüyor.

Bu kapsamda, İyi Parti İl Başkanlığı tarafından merkezden başlatılarak her ay bir ilçede yapılan yönetim istişare toplantılarının sonuncusu, geçtiğimiz cuma akşamı Yalvaç’ta yapıldı. İyi Parti Yalvaç İlçe Teşkilatı’nın ev sahipliği yaptığı il ve ilçe başkanlıkları istişare toplantısına, İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur da katıldı.

İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam başkanlığında yapılan toplantının ilk kısmında çeşitli konuşmalar yapıldıktan sonra, Yalvaç’ta oluşturulan gençlik teşkilatına başkanlık eden Gökhan Akkoyunlu ile partiye katılan yeni üyelere rozet takma töreni gerçekleştirildi. Toplantının son bölümünde ise, il ve ilçe başkanlıkları yöneticilerinin kendi içlerindeki görüşmeleri gerçekleştirildi.

Partilerinin Yalvaç’ta her geçen gün daha da güçlendiğini belirten İyi Parti Yalvaç İlçe Başkanı Süleyman Kocabaş, “Ev sahipliğini gerçekleştirdiğimiz toplantıya katılım gösteren Milletvekilimiz Aylin Cesur’a, İl Başkanımız Hasan Büyükçam’a, il yöneticilerimize, ilçe başkanlarım ve yöneticilerine, Yalvaç teşkilatımızdan katılım gösteren değerli üyelerimiz, gönüllülerimiz, gençlerimiz, hanım kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah İyi’lerin bu gayretli çalışmalarıyla Yalvaç, Isparta ve Türkiye çok iyi olacak.” dedi.

İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam da, misafirperverliğinden dolayı İyi Parti Yalvaç İlçe Başkanlığı’na ve Başkan Kocabaş’a teşekkür ederek, “Isparta’da partimizi en üst sıraya taşımakta bize güç veren tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz. Yalvaç da bu yarışta bizim için çok önemli bir noktamız, güzel ve heyecanlı bir ekibimiz var, yeni katılımlar oldu, daha da olacak inşallah. Tüm ilçelerimizle, kadrolarımızla iktidara adım adım yürüyoruz, İyi’lerle her şey çok iyi olacak.” dedi. (HABER MERKEZİ9

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.