KILIÇDAROĞLU’NDAN, ZABUN’A ZIKKIMIN KÖKÜNÜ YE

SİYASET 17.11.2016 - 11:06, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

KILIÇDAROĞLU’NDAN, ZABUN’A ZIKKIMIN KÖKÜNÜ YE

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz gün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun’u hedef aldı. 15 Temmuz sonrası ihraç edilen devlet memurları ile ilgili Zabun’un açıklamalarını hatırlatan Kılıçdaroğlu, Zabun ‘Gitsinler ayakkabı boyasınlar, yük taşısınlar. Ağaç kökü yesinler’ sözlerini hatırlatarak, “O zaman size de 'Zıkkımın pekini yiyin' derler” dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz darbe mağdurlarına sahip çıktıkları için hem kendisine hem de partisine yönelik eleştirilere sert yanıt verdi. Kılıçdaroğlu konuşmasında AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun'un 15 Temmuz sonrası görevden almalarla ilgili açıklamasını hatırlattı.  AK Parti İl Başkanı Zabun, 15 Temmuz sonrası görevden alınan devlet memurları ile ilgili tartışmalara “Gitsinler ayakkabı boyasınlar, yük taşısınlar. Ağaç kökü yesinler. Kime çanak tuttularsa oraya gitsinler” demişti.  Kılıçdaroğlu dünkü grup toplantısında Zabun'un bu sözlerini hatırlattı. Kılıçdaroğlu "Ağacın kökünü yesinler" diyen AK Parti İl Başkanı Zabun'a " Sen de zıkkımın pekini ye" dedi.  İşte Kılıçdaroğlu'nun o sözleri: “Türkiye'yi bu hale kim getirdiyse onların yargılanması lazım. Mazluma 'Ağacın kökünü yesinler ' diyorlar. O zaman size de 'Zıkkımın pekini yiyin' derler. Kim mağdursa ben ona gider ve sahip çıkarım. Bu en klasik anlamıyla benim ailemin bana öğrettiği terbiyedir.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz gün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun’u hedef aldı. 15 Temmuz sonrası ihraç edilen devlet memurları ile ilgili Zabun’un açıklamalarını hatırlatan Kılıçdaroğlu, Zabun ‘Gitsinler ayakkabı boyasınlar, yük taşısınlar. Ağaç kökü yesinler’ sözlerini hatırlatarak, “O zaman size de 'Zıkkımın pekini yiyin' derler” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz darbe mağdurlarına sahip çıktıkları için hem kendisine hem de partisine yönelik eleştirilere sert yanıt verdi. Kılıçdaroğlu konuşmasında AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun'un 15 Temmuz sonrası görevden almalarla ilgili açıklamasını hatırlattı.  AK Parti İl Başkanı Zabun, 15 Temmuz sonrası görevden alınan devlet memurları ile ilgili tartışmalara “Gitsinler ayakkabı boyasınlar, yük taşısınlar. Ağaç kökü yesinler. Kime çanak tuttularsa oraya gitsinler” demişti. 

Kılıçdaroğlu dünkü grup toplantısında Zabun'un bu sözlerini hatırlattı. Kılıçdaroğlu "Ağacın kökünü yesinler" diyen AK Parti İl Başkanı Zabun'a " Sen de zıkkımın pekini ye" dedi. 

İşte Kılıçdaroğlu'nun o sözleri: “Türkiye'yi bu hale kim getirdiyse onların yargılanması lazım. Mazluma 'Ağacın kökünü yesinler ' diyorlar. O zaman size de 'Zıkkımın pekini yiyin' derler. Kim mağdursa ben ona gider ve sahip çıkarım. Bu en klasik anlamıyla benim ailemin bana öğrettiği terbiyedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.