KAÇKEZ "BU SON OLSUN" DİYECEĞİZ?

GÜNDEM 15.12.2016 - 10:06, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

KAÇKEZ "BU SON OLSUN" DİYECEĞİZ?

Ana haber bültenlerinde, Özellikle ATV ana haber bültenini izlediğimde Cem Öğretir’in sürekli kullandığı bir kelime var “Bu son olsun” Son olmasını istediğimiz o kadar çok şey varki; * Bombalı saldırılar ve Terör olayları * Kadına şiddet ve Cinayetler * Aşırı hız, alkol ve ölümlü kazalar * Hırsızlık, gasp, şiddet.... * Çocuk istismarları ve tecavüzler * İhmal ve sonrasındaki yangın ve can kaybı vb.      Geçtiğimiz hafta sonu binlerce insan Beşiktaş-Bursaspor maçını izledikten sonra stadı terkederken, asayişi sağlamakla görevli Çevik kuvveti hedef alan bombalı saldırı maalesef 44 insanımızın canına mal oldu. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan manşet gazetemizde tam sayfa verdiğimiz ve hep “Bu son olsun” dediğimiz “Acı tablo” başlığı ile verdiğimiz haberde 2016 yılında 26 bombalı saldırıda 327 kişi hayatını kaybetti. Her bombalı saldırı sonrasında “Bu son olsun” demiyor muyuz?... Her şehit cenazesinde attığımız sloganları şöyle bir hatırlayalım...Kolay değil tam 40 yıldır bu ülkede gözle görülür, dişe dokunur bir terör olayı yaşanıyor ve biz hep son olsun umudu ile kendimizi avutmuyor muyuz?     Biliyorum içimizden kükremek, bağırmak, intikam almak geliyor ama elimiz kolumuz bağlı çaresizce yaşamaktan ve beklemekten  başka ne geliyor ki; Sözün bittiği yerdeyiz. Hayat devam ediyor. Sadece şükretmek ve Allah’a sığınmaktan başka  yapabileceğimiz başka bir şey var mı?..... Artık:“ Bu son olsun demek istemiyorum”

Ana haber bültenlerinde, Özellikle ATV ana haber bültenini izlediğimde Cem Öğretir’in sürekli kullandığı bir kelime var “Bu son olsun”

Son olmasını istediğimiz o kadar çok şey varki;

* Bombalı saldırılar ve Terör olayları
* Kadına şiddet ve Cinayetler
* Aşırı hız, alkol ve ölümlü kazalar
* Hırsızlık, gasp, şiddet....
* Çocuk istismarları ve tecavüzler
* İhmal ve sonrasındaki yangın ve can kaybı vb.
    
Geçtiğimiz hafta sonu binlerce insan Beşiktaş-Bursaspor maçını izledikten sonra stadı terkederken, asayişi sağlamakla görevli Çevik kuvveti hedef alan bombalı saldırı maalesef 44 insanımızın canına mal oldu.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan manşet gazetemizde tam sayfa verdiğimiz ve hep “Bu son olsun” dediğimiz “Acı tablo” başlığı ile verdiğimiz haberde 2016 yılında 26 bombalı saldırıda 327 kişi hayatını kaybetti.

Her bombalı saldırı sonrasında “Bu son olsun” demiyor muyuz?... Her şehit cenazesinde attığımız sloganları şöyle bir hatırlayalım...Kolay değil tam 40 yıldır bu ülkede gözle görülür, dişe dokunur bir terör olayı yaşanıyor ve biz hep son olsun umudu ile kendimizi avutmuyor muyuz?
  
 Biliyorum içimizden kükremek, bağırmak, intikam almak geliyor ama elimiz kolumuz bağlı çaresizce yaşamaktan ve beklemekten  başka ne geliyor ki; Sözün bittiği yerdeyiz. Hayat devam ediyor. Sadece şükretmek ve Allah’a sığınmaktan başka  yapabileceğimiz başka bir şey var mı?.....

Artık:“ Bu son olsun demek istemiyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.