KADES’i ihmal etmeyin

ISPARTA 26.11.2021 - 11:00, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

KADES’i ihmal etmeyin

Isparta Barosu Kadın, Çocuk ve Hayvan Hakları Komisyonları başkanı Tuğçe Demiralay, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde Isparta İyaş Avm'de konu dahilinde Isparta Barosu olarak açtıkları stantta farkındalık yaratıldı.
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde İyaş Avm'de bir araya gelen Av. Esra TUNÇBİLEK, Av. İrem Nur Özbunar, Av. Yeşim Tuncay Okudan, Av. Şeyda Çetin, Av. Ünsal Çankaya, Av. İsmail Tunçbilek, Av. Zülal Büker, Kaybettiğimiz her kadın adına fidan bağışlayan Isparta Barosu, kadınlarımızı ölümsüzlüğe uğurladılar. Basın açıklamasında bulunan Tuğçe Demiralay, 25 Kasım'ın öneminden ve işlevinden bahsetti. T.Demiralay: Biz Isparta Barosu olarak Kadın Hakları Komisyonluğunca 24 ve 25 Kasım'da İyaş Park Avm'de bir stant oluşturduk ve bu stantta özellikle kadınlarımıza konu dahilinde bilgilendirmeler yaptık. Ayrıca 2021 yılında kaybettiğimiz her bir kadın için TEMA Vakfı'na yaklaşık 340 adet fidan bağışladık. Bunun yanı sıra bir kadının şiddete uğradığı anda arayabileceği ilk yardım numaralarının bulunduğu bir broşürümüz var. Bu broşürlerimizi standımıza gelen misafirlerimize takdim ediyoruz. Dolayısıyla şiddet mağduru bir kadının ulaşabileceği merciiler olduğunu bilmesini sağlıyoruz. Bu noktada yine KADES uygulamasının önemini tekrar vurgulamak istiyoruz. Misafirlerimize yine buradan sizin aracılığınızla da ileteyim: Her kadının telefonunda kesinlikle KADES uygulaması bulunması gerekiyor. Bunun yanında baromuzun kadın hakları ve adli yardım komisyonu, bir kadın her türlü şiddete maruz kaldığında ve ya boşanma sürecinde baromuza müracaat ettiğinde elimizden gelen hukuki ve maddi desteği işbirliği içerisinde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Ben buradan baromuza ve baro başkanımıza bizi destekledikleri için teşekkürlerimi iletiyorum. Basın açıklamasını devralan Isparta Barosu Başkanı Ünsal Çankaya, Kadın Hakları komisyonu ile gurur duyduğunu ifade etti.  Çankaya, komisyonun, Isparta'daki kadınlarımızı her zaman aydınlattıklarını ve 24,25 Kasım vesilesi ile birlikte bu aydınlığı daha da büyüttüklerinin altını çizdi. Kadın hakları komisyonunun önemli ve anlamlı bir eyleme imza atarak 2021 yılında cinayete kurban giden her kadın adına TEMA Vakfı'na bir fidan bağışladıklarını belirtti. Çankaya, "bizler Isparta Barosu ve kadın hakları komisyonu olarak, kadına karşı şiddetin bu ülke topraklarından silinip atılasıya kadar mücadelemize devam edeceğiz" dedi. Isparta Barosu Başkanı Ünsal Çankaya, komisyonuna teşekkür ederek başarılarının daim olması temennileri ile açıklamasını noktaladı. (HABER MERKEZİ)  
Isparta Barosu Kadın, Çocuk ve Hayvan Hakları Komisyonları başkanı Tuğçe Demiralay, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde Isparta İyaş Avm'de konu dahilinde Isparta Barosu olarak açtıkları stantta farkındalık yaratıldı.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde İyaş Avm'de bir araya gelen Av. Esra TUNÇBİLEK, Av. İrem Nur Özbunar, Av. Yeşim Tuncay Okudan, Av. Şeyda Çetin, Av. Ünsal Çankaya, Av. İsmail Tunçbilek, Av. Zülal Büker, Kaybettiğimiz her kadın adına fidan bağışlayan Isparta Barosu, kadınlarımızı ölümsüzlüğe uğurladılar.

Basın açıklamasında bulunan Tuğçe Demiralay, 25 Kasım'ın öneminden ve işlevinden bahsetti. T.Demiralay: Biz Isparta Barosu olarak Kadın Hakları Komisyonluğunca 24 ve 25 Kasım'da İyaş Park Avm'de bir stant oluşturduk ve bu stantta özellikle kadınlarımıza konu dahilinde bilgilendirmeler yaptık. Ayrıca 2021 yılında kaybettiğimiz her bir kadın için TEMA Vakfı'na yaklaşık 340 adet fidan bağışladık. Bunun yanı sıra bir kadının şiddete uğradığı anda arayabileceği ilk yardım numaralarının bulunduğu bir broşürümüz var. Bu broşürlerimizi standımıza gelen misafirlerimize takdim ediyoruz. Dolayısıyla şiddet mağduru bir kadının ulaşabileceği merciiler olduğunu bilmesini sağlıyoruz. Bu noktada yine KADES uygulamasının önemini tekrar vurgulamak istiyoruz. Misafirlerimize yine buradan sizin aracılığınızla da ileteyim: Her kadının telefonunda kesinlikle KADES uygulaması bulunması gerekiyor. Bunun yanında baromuzun kadın hakları ve adli yardım komisyonu, bir kadın her türlü şiddete maruz kaldığında ve ya boşanma sürecinde baromuza müracaat ettiğinde elimizden gelen hukuki ve maddi desteği işbirliği içerisinde gerçekleştirmeye çalışıyoruz.

Ben buradan baromuza ve baro başkanımıza bizi destekledikleri için teşekkürlerimi iletiyorum.

Basın açıklamasını devralan Isparta Barosu Başkanı Ünsal Çankaya, Kadın Hakları komisyonu ile gurur duyduğunu ifade etti.  Çankaya, komisyonun, Isparta'daki kadınlarımızı her zaman aydınlattıklarını ve 24,25 Kasım vesilesi ile birlikte bu aydınlığı daha da büyüttüklerinin altını çizdi. Kadın hakları komisyonunun önemli ve anlamlı bir eyleme imza atarak 2021 yılında cinayete kurban giden her kadın adına TEMA Vakfı'na bir fidan bağışladıklarını belirtti.

Çankaya, "bizler Isparta Barosu ve kadın hakları komisyonu olarak, kadına karşı şiddetin bu ülke topraklarından silinip atılasıya kadar mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

Isparta Barosu Başkanı Ünsal Çankaya, komisyonuna teşekkür ederek başarılarının daim olması temennileri ile açıklamasını noktaladı. (HABER MERKEZİ)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.