Kadınlar sahaya çıkıyor!

SPOR 12.11.2016 - 08:50, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Kadınlar sahaya çıkıyor!

Isparta'nın ilk kadın futbol takımı Isparta 32 Gençlik ve Spor, Karaman Yunus kent Spor ile karşılaşacak.
Isparta'nın ilk kadın futbol takımı Isparta 32 Gençlik ve Spor, Karaman Yunus kent Spor ile karşılaşacak. Türkiye Kadınlar 3'üncü Futbol Ligi, 13 Kasım'da başlayacak.Lig'de 4'üncü Grup'ta mücadele edecek Isparta 32 Gençlik ve Spor, ligin ilk haftasında Karaman Yunus kent Spor ile deplasmanda karşılaşacak. 13 takımın yer aldığı gruptaki pembe-yeşilliler Karaman temsilcisiyle oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenör Yavuz Selim Horuz nezaretinde hazırlıklarını Milli Egemenlik Sahası'nda sürdüren kadınlar, ligin ilk maçını kazanarak sezona galibiyetle başlamak istiyor. Yavuz Selim Horoz, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, "Geçen yıl nisandan bu yana kadın futbol takımının kurulması için çaba sarf ediyoruz. Yeni sezon hazırlıklarımızı da eylül ayında başladık.Üniversiteden takviyelerimiz var. Kadronun hemen hemen hepsi Ispartalı kızlarımızdan oluşuyor. 25 öğrencimiz var. Isparta'mızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Kent büyüklerimize ve yönetimimize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Bir dönem Atletizm Milli Takımında yer alan Takım Kaptanı Derya Demiral, daha önce futsalla ilgilendiğini aktarırken, "Futbolu çok seviyorum. SDÜ Futsal Takımı'nda yer almıştım. Takım arkadaşlarımla birlikte Isparta'mızı en iyi şekilde temsil edeceğiz" diye konuştu. Isparta 32 Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı'nda; Havva Kısa, Melike Gürdal, Sanem Oğuz, Nurgül Erdoğan, Sümeyra Genç, Fadime Özdemir, Ayşenur Koç, Selver Taşkıran, Dilara İpek, Melahat Çayır, İlayda Nur Kahraman, Ayşenur Gencer, Evin Toy, Gizem Şahan, Yasemin Çiftçi, Zeynep Saraç, Sinem Uğural, Tuğba Dal, Günnur Bayram, İrem Özgen, Merve Aydın, Gizem Çağıran ve Derya Demiral yer alıyor.
Isparta'nın ilk kadın futbol takımı Isparta 32 Gençlik ve Spor, Karaman Yunus kent Spor ile karşılaşacak.

Isparta'nın ilk kadın futbol takımı Isparta 32 Gençlik ve Spor, Karaman Yunus kent Spor ile karşılaşacak.
Türkiye Kadınlar 3'üncü Futbol Ligi, 13 Kasım'da başlayacak.Lig'de 4'üncü Grup'ta mücadele edecek Isparta 32 Gençlik ve Spor, ligin ilk haftasında Karaman Yunus kent Spor ile deplasmanda karşılaşacak. 13 takımın yer aldığı gruptaki pembe-yeşilliler Karaman temsilcisiyle oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenör Yavuz Selim Horuz nezaretinde hazırlıklarını Milli Egemenlik Sahası'nda sürdüren kadınlar, ligin ilk maçını kazanarak sezona galibiyetle başlamak istiyor.
Yavuz Selim Horoz, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, "Geçen yıl nisandan bu yana kadın futbol takımının kurulması için çaba sarf ediyoruz. Yeni sezon hazırlıklarımızı da eylül ayında başladık.Üniversiteden takviyelerimiz var. Kadronun hemen hemen hepsi Ispartalı kızlarımızdan oluşuyor.

25 öğrencimiz var. Isparta'mızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Kent büyüklerimize ve yönetimimize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Bir dönem Atletizm Milli Takımında yer alan Takım Kaptanı Derya Demiral, daha önce futsalla ilgilendiğini aktarırken, "Futbolu çok seviyorum. SDÜ Futsal Takımı'nda yer almıştım. Takım arkadaşlarımla birlikte Isparta'mızı en iyi şekilde temsil edeceğiz" diye konuştu.
Isparta 32 Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı'nda; Havva Kısa, Melike Gürdal, Sanem Oğuz, Nurgül Erdoğan, Sümeyra Genç, Fadime Özdemir, Ayşenur Koç, Selver Taşkıran, Dilara İpek, Melahat Çayır, İlayda Nur Kahraman, Ayşenur Gencer, Evin Toy, Gizem Şahan, Yasemin Çiftçi, Zeynep Saraç, Sinem Uğural, Tuğba Dal, Günnur Bayram, İrem Özgen, Merve Aydın, Gizem Çağıran ve Derya Demiral yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.