‘Kahraman şehitlerimizin aileleri bizlere emanet’

ISPARTA 17.05.2021 - 11:35, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

‘Kahraman şehitlerimizin aileleri bizlere emanet’

Vali Ömer Seymenoğlu Ramazan Bayramı dolayısıyla ülkemizin bütünlüğü ve milletimizin birliği için canlarını feda ederek şehadet şerbetini içen Aziz Şehitlerimiz’in ailelerini ve kabirlerini ziyaret etti.
Bu bayram olduğu gibi kavuştuğumuz her bayramı borçlu olduğumuz, vatanımızın ilelebet var olması için canlarını seve seve feda eden kahraman şehitlerimizin aileleri bizlere emanet. Vali Ömer Seymenoğlu aziz şehitlerimiz Şükrü Çakar ve Emine Karman’ın ailelerinini ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti. 2018 yılında kahramanca şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Şükrü Çakar’ın Isparta merkezde yaşayan eşi Sayın Halise Çakar’ı ve şehidimizin evlatlarını ikametlerinde ziyaret eden Vali Seymenoğlu ailenin bayramını tebrik ederek yeniden taziyelerini iletti ve sabırlar diledi. Aziz şehidimizin ailesiyle bir süre sohbet eden Vali Seymenoğlu “Aziz şehitlerimiz bizim kahramanlarımız, en önemli değerlerimizdir. Şehitlerimizin anneleri, babaları, eşleri ve çocukları bizlere emanet. Sizlerin gösterdiği fedakarlığın bir karşılığı, yaşadığı acının bir tarifi olmasa da acınıza ortak olabilmek adına bizler de elimizden gelen her türlü çabayı göstermeye çalışıyoruz.” dedi. Ardından 1985 yılında sağlık hizmeti verdiği köyden Şırnak’a dönüşü esnasında   teröristlerce şehit edilen Hemşire Emine Karaman’ın Aksu ilçesinde yaşayan annesi Sayın Hamma Karaman’ı ikametinde ziyaret eden Vali Seymenoğlu ailemizin bayramını tebrik ederek taziye dileklerini iletti ve sabırlar diledi. ŞEHİTLERİMİZİN KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ Vali Seymenoğlu, 1993 yılında şehit edilen Aziz Şehidimiz Öğretmen Selahattin Aysan’ın il merkezinde ikamet eden annesi  Zehra Aysan’ı ikametinde ziyaret ederek Ramazan Bayramı’nı tebrik etti ve taziye dileklerini iletti. Şehidimizin ailesiyle bir süre sohbet eden Vali Seymenoğlu “Tüm şehitlerimize ve gazilerimize minnet borçluyuz. Sizler bizlere aziz şehitlerimizin emanetisiniz, sizin bu fedakarlıklarınıza karşılık verebilmek her zaman yanınızdayız ve emrinizdeyiz.” dedi. Ardından 1999 yılında şehit olan Aziz Şehidimiz Uzman Çavuş Hüseyin Avni Korkmaz’ın Keçiborlu ilçesi Kılıç köyünde ikamet eden annesi Tayyibe Korkmaz’ı ve Eşi Sayın Reyhan Korkmaz’ı ikametlerinde ziyaret eden Vali Seymenoğlu ailenin bayramını tebrik ederek yeniden taziye dileklerini iletti.Vali Seymenoğlu kahraman şehidimizin kabrini de ziyaret etti ve dua ederek karanfil bıraktı. HABER MERKEZİ
Vali Ömer Seymenoğlu Ramazan Bayramı dolayısıyla ülkemizin bütünlüğü ve milletimizin birliği için canlarını feda ederek şehadet şerbetini içen Aziz Şehitlerimiz’in ailelerini ve kabirlerini ziyaret etti.

Bu bayram olduğu gibi kavuştuğumuz her bayramı borçlu olduğumuz, vatanımızın ilelebet var olması için canlarını seve seve feda eden kahraman şehitlerimizin aileleri bizlere emanet. Vali Ömer Seymenoğlu aziz şehitlerimiz Şükrü Çakar ve Emine Karman’ın ailelerinini ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

2018 yılında kahramanca şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Şükrü Çakar’ın Isparta merkezde yaşayan eşi Sayın Halise Çakar’ı ve şehidimizin evlatlarını ikametlerinde ziyaret eden Vali Seymenoğlu ailenin bayramını tebrik ederek yeniden taziyelerini iletti ve sabırlar diledi.

Aziz şehidimizin ailesiyle bir süre sohbet eden Vali Seymenoğlu “Aziz şehitlerimiz bizim kahramanlarımız, en önemli değerlerimizdir. Şehitlerimizin anneleri, babaları, eşleri ve çocukları bizlere emanet. Sizlerin gösterdiği fedakarlığın bir karşılığı, yaşadığı acının bir tarifi olmasa da acınıza ortak olabilmek adına bizler de elimizden gelen her türlü çabayı göstermeye çalışıyoruz.” dedi.

Ardından 1985 yılında sağlık hizmeti verdiği köyden Şırnak’a dönüşü esnasında   teröristlerce şehit edilen Hemşire Emine Karaman’ın Aksu ilçesinde yaşayan annesi Sayın Hamma Karaman’ı ikametinde ziyaret eden Vali Seymenoğlu ailemizin bayramını tebrik ederek taziye dileklerini iletti ve sabırlar diledi.

ŞEHİTLERİMİZİN KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Seymenoğlu, 1993 yılında şehit edilen Aziz Şehidimiz Öğretmen Selahattin Aysan’ın il merkezinde ikamet eden annesi  Zehra Aysan’ı ikametinde ziyaret ederek Ramazan Bayramı’nı tebrik etti ve taziye dileklerini iletti. Şehidimizin ailesiyle bir süre sohbet eden Vali Seymenoğlu “Tüm şehitlerimize ve gazilerimize minnet borçluyuz. Sizler bizlere aziz şehitlerimizin emanetisiniz, sizin bu fedakarlıklarınıza karşılık verebilmek her zaman yanınızdayız ve emrinizdeyiz.” dedi.

Ardından 1999 yılında şehit olan Aziz Şehidimiz Uzman Çavuş Hüseyin Avni Korkmaz’ın Keçiborlu ilçesi Kılıç köyünde ikamet eden annesi Tayyibe Korkmaz’ı ve Eşi Sayın Reyhan Korkmaz’ı ikametlerinde ziyaret eden Vali Seymenoğlu ailenin bayramını tebrik ederek yeniden taziye dileklerini iletti.Vali Seymenoğlu kahraman şehidimizin kabrini de ziyaret etti ve dua ederek karanfil bıraktı.

HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.