Kan bağışında bulundular

ÖZEL HABER 08.09.2016 - 11:43, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Kan bağışında bulundular

Kan bağışında bulundular Isparta Orman Bölge Müdürlüğünde Kızılay tarafından yürütülen kan bağışı kampanyası Bölge Müdürü İsmail Tüfekçi öncülüğünde başladı. Isparta Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları, Türk Kızılay Derneğince yürütülen kan bağışı kampanyasına destek verdi. Orman Bölge Müdürümüz İsmail Tüfekçi’nin kan vermesiyle başlayan kampanya, Şube müdürleri ve tüm personelin katılımı ile devam etti. Bölge Müdürü İsmail Tüfekçi yaptığı konuşmada, tüm personeli kan bağışında bulunmaya davet ederek kan vermenin ne kadar önemli ve kutsal bir görev olduğuna dikkat çekti. Türk Kızılay Derneğince yürütülen kan bağışı kampanyasına Isparta Orman Bölge Müdürlüğü olarak her yıl destek vermekten geri kalmayacağımızı belirten Tüfekçi, kan bağışı kampanyasına katılan tüm personele duyarlı davranışları nedeniyle teşekkür etti. Bölge Müdürlüğü Personeli yaptıkları kan bağışları ile ihtiyacı olan insanların sağlığına kavuşmasına yardımcı olmanın yanı sıra, kendi sağlıkları içinde olumlu bir adım atmış oldu.

Kan bağışında bulundular

Isparta Orman Bölge Müdürlüğünde Kızılay tarafından yürütülen kan bağışı kampanyası Bölge Müdürü İsmail Tüfekçi öncülüğünde başladı.

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları, Türk Kızılay Derneğince yürütülen kan bağışı kampanyasına destek verdi. Orman Bölge Müdürümüz İsmail Tüfekçi’nin kan vermesiyle başlayan kampanya, Şube müdürleri ve tüm personelin katılımı ile devam etti.

Bölge Müdürü İsmail Tüfekçi yaptığı konuşmada, tüm personeli kan bağışında bulunmaya davet ederek kan vermenin ne kadar önemli ve kutsal bir görev olduğuna dikkat çekti. Türk Kızılay Derneğince yürütülen kan bağışı kampanyasına Isparta Orman Bölge Müdürlüğü olarak her yıl destek vermekten geri kalmayacağımızı belirten Tüfekçi, kan bağışı kampanyasına katılan tüm personele duyarlı davranışları nedeniyle teşekkür etti.

Bölge Müdürlüğü Personeli yaptıkları kan bağışları ile ihtiyacı olan insanların sağlığına kavuşmasına yardımcı olmanın yanı sıra, kendi sağlıkları içinde olumlu bir adım atmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.